Haberler

Nazif Zorlu Geçirdiği Helikopter Kazasını Anlattı "Ucuz Atlattık" Dedi

Güncelleme:

Önceki gün bir helikopter kazası geçiren Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Ucuz atlattık, verilmiş sadakamız varmış" dedi.

Zorlu Grubu'na ait Bell-430 tipi helikopter önceki gün Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve eşi ile Prof. Dr. Yunus Aydın, Nurcan Aydın, Ayşe Nilgün Aydın ve Nurhan Karabacak'ı İstanbul'a götürmek için Dalaman'dan havalanmıştı. Helikopter saat 18.00 sıralarında Aydın semalarına geldiğinde motorlarından biri arızalanmıştı. Pilotlar Akın Yağmurlu ve Gülten Karaçay Aydın'ın Karacasu İlçesine bağlı Yenice Mahallesi'ndeki Sırma Su Tesisleri pistine zorunlu iniş gerçekleştirmişti.

MOTOR ARIZASI

Kazayı ve olay anında yaşadıklarını Hürriyet'e anlatan Ahmet Nazif Zorlu şunları söyledi:
"Helikopterde motorlardan birinde arıza olmuş. Pilotlar motor arıza lambasının yandığını gördüklerinde acil iniş sistemini çalıştırmışlar. Bu durumlarda helikopterin acil inebilmesi için bir sistem devreye giriyor. O sistemle alçaldık. Sonrasında sert bir iniş yaşadık" diye konuştu.

"İNDİĞİMİZDE HÂLÂ ÇALIŞIYORDU"

25 yıldır helikopterle seyahat ettiğini ilk kez böyle bir kaza yaşadığını belirten Zorlu, "Helikopterler çok güvenli araç. İndiğimizde hâlâ pervane çalışıyordu. Tam olarak motorda ne sorun olduğunu tespit etmek için helikopteri Ankara'ya götürüp inceleyecekler" dedi.

NE OLDU ANLAMADIK

Olayın çok ani yaşandığını tam ne olduğunu anlamadıklarını da söyleyen Zorlu, "Ben bir başka helikopter ile İstanbul'a döndüm. Dün sıcağı sıcağına ne yaşadığımızı anlamadım. Ancak bugün olayın ciddiyetini daha iyi anladım. Çok şükür ciddi bir sıkıntı yaşamadık. Sadece bir arkadaşımız belinde bir ağrı hissettiği için hastanede kontrol edildi. Hiçbirimiz de bir sorun yok" dedi. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ahmet Nazif Zorlu Zorlu Holding Zorlu Grubu İstanbul Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (10)

mertmobilWeb@haberler.com:

İscilerinin ahı tutmustur.

8
5
yanıtYanıtla
LALE HALI YIKAMA KÖLN:

allah yoklugunu vermesin sen bir insan olarak ikincisi ise senin yaninda binlarce insan calisiyor kac aileye ekmek veriyor allah yüzüne bakmis

7
1
yanıtYanıtla
cetin:

öncelikle geçmiş olsun memlekete hizmet eden sanayicilerimize saygılı olmalıyız bence vestelden başka teknoloji yatırımı yapan tablet telefon lcd herneyse bunları yapan kaç şirket var türkiyede biraz kadir kıymet bilmiyoruz herhalde yorumlara bak Allah aşkına

6
1
yanıtYanıtla
bug:

bi gözlük almaya geldin 100 tl den pahalı olmasın dedin orda beni bitirdin senin gibiler para harcamazsa hali ne olucak bu memleketin

3
2
yanıtYanıtla
traderMobil-ANDROID:

Ne oldu anlamadin mi? mepetten vurduklarinin beddualari kabul oldu

3
1
yanıtYanıtla
yılmaz:

Geçmiş olsun

4
0
yanıtYanıtla
AÇIK VE NET:

HAVUZCU DEĞİLMİYDİ BU . TÜR GEV Cİ

0
2
yanıtYanıtla
Cengizhan.:

Büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakaların varmış, Allah kazalardan korusun, seni seviyoruz, Memleketine yakın bir yere mecburi iniş yapmışsınız arada bir memleketinize uğrayın lütfen. Allah yardımcın olsun.

2
0
yanıtYanıtla
Gaziantepli:

Yüce rabbim ikazını gönderdi işte sattığı ürünler le binlerce kişiyi mağdur edip ah alırsan olacağı buydu birde gururla yerli deyip kelime oyunu oynuyor ben hakkımı helal etmiyorum arkadaş

1
0
yanıtYanıtla
Gaziantepli:

Verilmiş sadakası varmış mış sen önce benden aldığın 1800 tl nin hesabını ver sattığın ürünü çöpe attım hem de daha garanti hikayen dolmadan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title