Haberler

Nazar Hollywood'un da Korkulu Rüyası!

Güncelleme:

Nazar boncuğu, Hollywood'da hiç olmadığı kadar popüler.

Kenzo, nazar boncuğu motifini son koleksiyonunda bolca kullandı. Markanın sonbahar/ kış koleksiyonunda; gözlerle süslü ceketler, partolonlar, kazaklar ve sweat shirt'ler bulunuyor. Marka son reklam kampanyasında da bu motifin yer aldığı giysilerini ön plana çıkarttı.

NAOMI CAMPBELL

Sevgilisi tarafından terk edildikten sonra tatilini Türkiye'de geçiren Naomi Campbell, nazar boncuklu aksesuvarlarını Türkiye ve Yunanistan'dan satın almış.

PARIS HILTON

Paris Hilton da nazardan korkan ünlülerden! Ünlü güzel sık sık, taşlarla işlenmiş nazar boncuğu baskılı tişörtüyle görüntüleniyor.

MICHAEL POLISH

Yönetmen Michael Polish, geçtiğimiz hafta nişanlısı Kate Bosworth ile havaalanında görüntülendi. Polish, üzerinde kocaman bir nazar boncuğu olan denim ceketiyle dikkat çekti.

KIM KARDASHIAN

Kısa süre önce ilk çocuğunu kucağına alan Kim Kardashian, nazar boncuklu bileklik ve kolyelerinin yanı sıra saç aksesuvarlarını da sık sık kullanıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title