Haberler

Nazan Öncel, Konserlerine Ayvalık'tan Başladı

Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Nazan Öncel, ‘Hadi O Zaman’ adını verdiği yaz konserlerine Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden başladı.

Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Nazan Öncel, 'Hadi O Zaman' adını verdiği yaz konserlerine Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden başladı.

Nazan Öncel'in Ayvalık Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirdiği 'Hadi O Zaman' konserinde yeni albümü Bazı Şeyler'den ve kendisinin yazıp seslendirdiği bütün zamanların şarkılarını seslendirerek, Ayvalıklılara unutamayacakları bir gece yaşattı. Konser başlangıcında romantik şarkılarıyla izleyenlerine duygu dolu anlar yaşatan Türk Pop Müziği'nin Diva'sı Öncel, 2 buçuk saat sahnede kaldığı konserinin sonlarına doğru hareketli şarkılarıyla Açık Hava Tiyatrosunu adeta salladı. Türkiye'nin en önemli müzisyenlerinden İskender Paydaş'ın yanı sıra tecrübeli orkestra üyeleriyle, mükemmel performansıyla Açık Hava Tiyatrosunu dolduran yaklaşık 3 bin kişiye müzik ziyafeti sunan Nazan Öncel, Ege ve Akdeniz'i kapsayan konserler serisine Ayvalık'tan başlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Mega Star Tarkan'a ise; "Bizim başımıza gelen en tatlı şey Tarkan'ımızdır" sözleriyle selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Nazan Öncel'in, Ayvalık konserinin ardından; 27 Ağustos'ta Marmaris, 29 Ağustos'ta Çeşme'ye giderek Ege'deki konserlerini noktalayacağı, daha sonra ise 26 Ağustos'ta Antalya Açık Hava Tiyatrosu'nda Akdenizli hayranlarıyla buluşacağı da gelen bilgiler arasında. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazan Öncel Balıkesir Ayvalık Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title