Haberler

Naz Elmas, Boşanma Sonrası Teselli Gecesinde Hastanelik Oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde ani bir kararla eşi Emre Kramer'den boşanan ünlü oyuncu, arkadaşlarıyla gittiği mekanda panik atak krizi geçirince hastaneye kaldırıldı.

2015'in ilk saatlerine evlenerek giren Naz Elmas ve Emre Kıramer çifti, önceki gün Beykoz Adliyesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak boşanmıştı. Boşanmanın ardından Naz Elmas hastaneye kaldırıldı.

TESELLİ GECESİNDE HASTANELİK OLDU

Magazin dünyasında yaşanan sürpriz evliliklerden biri daha geçtiğimiz günlerde maziye karıştı. 2015'in ilk saatlerine evlenerek giren Naz Elmas ve Emre Kıramer çifti, önceki gün Beykoz Adliyesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak boşandı. Naz Elmas, bu sürpriz ayrılık sonrası "Farklı hayat görüşleri nedeniyle sürdüremeyeceğimizi anladığımız evliliğimizi, birlikte verdiğimiz boşanma kararıyla sona erdirdik." dedi. Elmas, önceki gece de arkadaşlarıyla birlikte teselli turuna çıktı.

BİR ANDA BAYILDI

Boşanmanın üzerinden saatler geçen Naz Elmas arkadaşlarıyla birlikte Karaköy Sofra London'a gitti. Yaşadığı çöküntü yüzüne yansıyan oyuncu, mekanda bir anda fenalaştı. Kendisine yardım etmek isteyenleri, "Panik atağım başladı. Benden uzak durun" diyerek tersleyen Elmas, bir anda bayıldı.

Arkadaşları bir taksiyle oyuncu hemen yakındaki bir hastaneye kaldırdı. Boşanmanın verdiği sıkıntıyla fenalaşan Naz Elmas'ın götürüldüğü hastanede sabaha kadar kontrol altında tutulduğu öğrenildi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Beykoz Adliyesi Emre Kıramer Naz Elmas Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Aynur AlaMobil-IOS:

Allah yardımcın olsun güzel kız

7
2
yanıtYanıtla
İYİ NİYET:

bizim türk kızına bakın elinde içki gerdeğe girecek. nerde kaldı bizim kültürümüz. yeni türkiye

4
3
yanıtYanıtla
ti:

bes aylığına mı evlendiniz. biz 9 aydır sevgiliyiz hala evliliğe ikna olmadı bea bi evlensek ömür boyu ayrılmam yanından onun

5
0
yanıtYanıtla
dilek k.:

aşk acısı bu ne tesseli gecesi ya bitmiş şeyin ardından kutlamamı olur!kırın dizinizi tutun çenenizi azcık evde oturun gözden uzak olun. saygı duyun yaşananlara!

4
1
yanıtYanıtla
TühmobilWeb@haberler.com:

milletde elmas ı düşünüyor habermiyok bu haberdiye veriyorsunuz

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

panik atak diye bir şey yok doktorların uydurması. vücudun kimyasallarındaki salgı bozukluğu. tedaviside çoookkk basit. işe ara ver ve kendini 1 ay doğaya ver bahçe orman falan filan. .

0
2
yanıtYanıtla
türkmen:

OYLAR AK PARTİYE

1
1
yanıtYanıtla
bruksel:

SOKAKTAKI VATANDA NE ZORLUKLARLA MUCADELE EDIYOR PANIK ATAK YASAMIYOR TUKENMISLIK SENDROMUDA GECIRMIYOR BUNLAR GOKTEN ZEMBILLE INMIS

1
0
yanıtYanıtla
bruksel:

GELECEK HAFTA YENI BIRINI BULUR SANAT DUNYASI BOYLEDIR

1
0
yanıtYanıtla
Nuco:

Öyle bir aileyi bir daha rüyanda bile göremezsin . . . . s. . . . laklığına doyma !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title