Haberler

Naturel Beden Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

Ekolojik dönüşüm, pozitif yaşam, sanal dünya bağımlılığı ve hipnoz konularında seminer ve konferansların yapılacağı Naturel Beden Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 17-19 Nisan'da düzenlenecek.

Ekolojik dönüşüm, pozitif yaşam, sanal dünya bağımlılığı ve hipnoz konularında seminer ve konferansların yapılacağı Naturel Beden Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 17-19 Nisan'da düzenlenecek.

Festiva Organizasyon'dan yapılan açıklamaya göre, adli tıp uzmanı Prof. Dr. Selim Özkök'ün "Yaşam Boyu Şiddet ve Holistik Tıbbi Yaklaşım" başlıklı konuşmasıyla başlayacak festivalde, Prof. Dr. Nezih Hekim "Kadın ve Erkek Beyni Birbirinden Farklıdır", psikoterapist Hakan Mengüç de "Pozitif Yaşam ve Stres" konularında seminer verecek.

Gazeteci-yazar Ertuğrul Akbay "Doğal ve Katkısız Bitkilerle Genç Kalmanın Sırrı", Dr. Ender Saraç "Çocuklar İçin Sağlıklı, Lezzetli ve Şişmanlatmayan Beslenme", müzikolog Doç. Dr. Züleyha Abdullayeva "Müzikle Nefes", Prof. Dr. Kemal Nuri Özerkan "Bilinç Halleri ve Hipnoz", araştırmacı-yazar Barış Muslu "Beynine Format At" ve Doç. Dr. Şafak Nakajima "Doğal Ruhsal Sağlık ve Pozitif Psikoloji" başlıklarında konuşacak.

Festival kapsamında dans eğitmeni, balet ve koreograf Sinan Temizalp, "Meditatif Dans: Akışa Aşkla İzin Ver" adlı bir çalıştay yapacak.

Müzik ve dans performansları ile kitap ve imza günlerinin de yer alacağı festivalde, doğal yaşama ilişkin çeşitli hizmet ve ürünler tanıtılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title