Haberler

NATO Genel Sekreterinden PKK Uyarısı (2)

Dha DIŞ HABER – -Stoltenberg: Türkiye kendini NATO olmadan savunabilir NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu PKK'ya karşı yapılan hava saldırıları konusunda uyardı.

Dha DIŞ HABER –

-Stoltenberg: Türkiye kendini NATO olmadan savunabilir

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu PKK'ya karşı yapılan hava saldırıları konusunda uyardı. BBC'ye telefon bağlantısıyla konuşan NATO Genel Sekreteri, hava saldırılarının PKK ile olan barış sürecini tehlikeye soktuğunu söyledi. Stoltenberg "her ülkenin kendini savunma hakkı vardır. Türkiye'nin de terörist saldırılara karşı savunma hakkı vardır. Ama, bu savunma ölçüler içinde kalmalı ve gereksiz yere sorun daha da büyütülmemelidir" dedi. Stoltenberg, "bir terörist saldırı, sorunun barışçıl ve siyasi yollarla çözüm çabalarını engellememelidir" diye konuştu.

Stoltenberg "Türkiye, kendini NATO olmadan savunabilir" dedi. Stoltenberg Türkiye'nin, ABD'nin öncülüğünde IŞİD'e karşı savaş için kurulan uluslararası askeri koalisyona büyük katkısı olacağını düşünmediğini söyledi. Stoltenberg "Türkiye'nin büyük bir ordusu ve güçlü güvenlik güçleri var. Bu nedenle gelecekte Türkiye'ye askeri bir destek söz konusu değil. Türkiye kendini NATO olmadan da savunabilir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jens Stoltenberg Ahmet Davutoğlu Türkiye Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Mehmet:

Siz pkk ya silah vermekten bir vazgeçseniz iyi olacak birde sizemi kaldı bizim barış

55
3
yanıtYanıtla
mustafa:

ne mutlu Türk üm diyene 1 katrilyon kere Türk üm diyene

46
11
yanıtYanıtla
Ysf:

Napalim!!! iki tane polis oldu diye barış sürecini bizmayin mi demek istiosun. Eskiden bi laf vardı gece hayatında. ..Bu cümle ile seslenmek istiyorum. Sanane lan soltanberggggg...Sen işine bak biz işimizi hallederiz..siz ihtiyaç duyarsınız biz yardım ederiz..

50
5
yanıtYanıtla
kral:

hangi barış sürecinden bahsediyon neyin barışı tehlikeye düşüyor kim kimle küs bi alay dag faresi

40
3
yanıtYanıtla
turan:

Verdiğiniz silahlar havaya uçtu. Zorunuzami gitti. PKK sizin maşaniZ ya. Nato müslüman düşmanı bir kuruluştur.

36
1
yanıtYanıtla
zaza21:

Hdp

3
32
yanıtYanıtla
çakır:

Ucu onlarada dokunmuş demekki o zaman TSK doğru yolda demektir.

29
4
yanıtYanıtla
cenk:

Türkiye nin natoya ihtiyacı yoktur her türk ASKERDİR

21
3
yanıtYanıtla
spartalı:

Afganistan da suriyede ırakta ne işiniz var okyaus ötesine tehtitmi var

17
1
yanıtYanıtla
amed:

Nato neden terörü savunduğunu da açıklasın

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title