Haberler

Rasmussen: Türkiye'yi Savunmakta Tereddüt Etmeyiz

Güncelleme:

NATO Genel Sekreteri Rasmussen, Türkiye'nin savunulması ve korunması konusunda gerekli adımları atmakta tereddüt etmeyeceklerini belirtti.

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Irak'taki gelişmeler bağlamında, Türkiye'nin savunulması ve korunması konusunda gerekli adımları atmakta tereddüt etmeyeceklerini belirtti.

"TÜRKİYE ÇOK ENDİŞELİ"

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın sabah oturumları sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Rasmussen, Irak konusunun Türkiye tarafından gündeme getirildiğini belirterek, "Sınırlarına yakın bölgedeki durumdan çok endişeliler ve bunu gündeme getirmeleri konusunda iyi nedenleri var." dedi.

"GEREKLİ ADIMLARI ATMAKTA TEREDDÜT ETMEYİZ"

Irak ve bölgedeki gelişmelerden açıkça çok büyük endişe duyduklarını ifade eden Rasmussen, NATO müttefiklerinin dayanışma içinde olduğunun altını çizerek, "Türkiye'nin de dahil olduğu tüm müttefiklerimize etkili savunma ve koruma sağlama konusuna odaklanmış durumdayız" diye konuştu.

Olası füze saldırılarına karşı Türk halkını savunmak ve korumak amacıyla Patriot füze savunma sistemlerini gönderdiklerini hatırlatan Rasmussen, "Türkiye'ye etkili savunma ve korunma sağlamak amacıyla gerekli adımları atmakta tereddüt etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Anders Fogh Rasmussen Türkiye Irak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (97)

sonmez:

zisin yardiminiza gerek yok biz guclu ulkeyiz ve de kimse bizi denemeye kalkmasin diyor bizim molla yonetim ama birseyi unutuyorlar dunyada deilmis kendi halkimiza karsi gucluymusuz ama bizim koyunlar bunu anlamamazliktan geliyor

9
114
yanıtYanıtla
NÜHÜ:

Türkçeye çevireyim, zavallı Türkiyenin durumu perişan hareket etmekten aciz biz korumasak ayvayı yerler. Bi füze kalkanları yok sınırlarına bakamıyorlar sınırları yolgeçen hanı.

25
29
yanıtYanıtla
yilygyiyim@hotmail.com:

Desene sende ekmek almaya gidenlerdensin. En yakin sinirdan cikis yap!!

yanıt0
yanıt0
NÜHÜbspm@hotmail.com:

Korkmayın biz sizi koruyacağız diyor. Sen başka şekilde anladıysan yorumunu alabiliriz. Suç bunu diyende mi dedirtende mi.. Türkiye sınırını geçeni, bayrağını indireni, konsolosluğunu basanı, askerini çocuğunu kaçıranı, yoluna hendek kazıp haftalarca kapatanı engelleyebilecek güçte midir ? Amerikada bu yol benim deseniz hendek kazsanız ne olur ? Amerikaya bomba atıp kandil dağına saklansanız , orasının adı değişir kandil karadelik çukuru olarak. Traşlarlar. Ben bu kendi sorumu cevaplayayım. Evet Türkiye güçlüdür ama yönetimde tıkanıklık var.

yanıt0
yanıt0
gariban:

görduk inandık sankı cocuk kandırıyorlar

51
1
yanıtYanıtla
nato:

siyonistlerin askerleridir !!

35
1
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

ülke müdaafası sınırlardan başlamaz sınır ötesinden başlar ama bunu idrak edecek yönetim henüz türkiyenin başında yok Abdullah gül kendini koruyamazki bide ülke savunmasında kritik karar verecek !!! başbakan desen düşmüş para peşine kimle ne anlaşması yapsamda bende menfaatlensemin derdinde bu iktidarla olmaz ENGİN ALAN GİBİ bi adam lazım o cumhurbaşkanlığı koltuğuna ..anında orduya hazır olun emri veriyormu vermiyormu görün bak..

6
25
yanıtYanıtla
leventlevent@trafikyaren.com:

sonra orduda eşi ne kadar türbanlı varsa atın. üniversitelere sokmayın. kuran kurslarını yasaklayın. ondan sonra vatan millet sakarya. bi ölmediniz

yanıt0
yanıt0
ŞAMİL:

Bikerede benim yorumumu beğenin :)

26
3
yanıtYanıtla
cuneyit arkınm@m.m:

ilede sabrımızı denemeyin burası osmanlı milleti

10
15
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title