Haberler

Nasuh Mahruki Okurlarıyla Piazza'da Buluştu

Yazar, dağcı, fotoğrafçı ve AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nasuh Mahruki, kitabının imza günü nedeniyle Piazza'da okurlarıyla buluştu.
1992 - 1994 yılları arasında eskiden Sovyetler Birliği'nin sınırları içinde kalan 7 bin metreden yüksek...

Yazar, dağcı, fotoğrafçı ve AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nasuh Mahruki, kitabının imza günü nedeniyle Piazza'da okurlarıyla buluştu.

1992 - 1994 yılları arasında eskiden Sovyetler Birliği'nin sınırları içinde kalan 7 bin metreden yüksek beş dağa tırmanarak Kar Leoparı unvanını alan, 1995 yılında Everest Dağı'na tırmanan ilk Türk dağcı olan Ali Nasuh Mahruki, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzalayarak söyleşi yaptı.

Everest Dağı'na tırmanışından bahseden Ali Nasuh Mahruki, "Dağcılığa başlayıp hemen Everest'e tırmanmaya karar vermedim. Ben önce dağcılık sporunu öğrenmeye karar verdim. Çok iyi teorik ve pratik eğitimi aldım. Daha sonra bu etkinlik alanından çok keyif aldığımı ve yeteneklerimin olduğunu gördüm. Giderek hedefleri adım adım büyüttüm ve Everest'e çıktım" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nasuh Mahruki Everest Dağı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title