Haberler

Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreş'in İkinci Şubesi Açıldı

Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreş’in ikinci şubesi hizmete açıldı.

Kepez Belediyesi'nin Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreş'in ikinci şubesi hizmete açıldı.

Kepez Belediyesi'ne ait Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreş'inin Özgülük Mahallesi'nde ikinci şubesi hizmete açıldı. Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreş'inin ilki 3 yıl önce Teomanpaşa Mahallesi'nde açılmıştı. İkinci şubenin açılışına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü, Belediye başkan yardımcıları Sebahat Adanır, Mustafa Özsoy ve Fatih Özaslan, AK Partili meclis üyeleri Ali Akdemir ile Hatice Sütçü, CHP'li meclis üyeleri Kadir Zeybek ile Şahali İnce, MHP'li meclis üyesi Adem Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve mahalle sakinleri katıldı. Tütüncü, duaların okunması ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokole kreşi gezdirdi. Kepez'in şehri daha iyi hale getirdiğini vurgulayan Tütüncü, adeta kendiyle yarışan, kendi kendini geçme aşma gayretindeki belediyemiz her ay yeni temel açmalarla ve yeni tesis açılışlarıyla bambaşka bir hizmet anlayışı yaşattığını söyledi. Ortaya koyulan icraatların, eserlerin halkın daha konforlu yaşamasına katkı sağlarken bölgenin de geliştiğini ifade eden Tütüncü, "Bu tip açılışlarla, eserlerle şehir arasında güçlü bağlar kurmayı hedefliyoruz. Hemşerilerimiz ne kadar sahiplenir ve bütünleşirse, o eserlerin bizlere, insanımıza katkısı o misliyle artacaktır" dedi.

İnsana yatırım bakidir

Böylesi bir heyecanla ve sevinçle bir araya gelmenin tarifsiz mutluluğu yaşadığını dile getiren Tütüncü, "Belediyemiz sürekli insanı merkeze alan bir belediyecilik anlayışı sürdürmektedir. İnsanı yaşatarak, onu daha da mutlu kılarak, mutlu ve mesut bir hayatın öznesi kılarak, şehirciliğimize bambaşka bir yön vermeyi hedefledik. Eğer bir yerde insan kutsal kabul ediliyorsa, orada her şey insanların mutluluğuna yönelik olarak yapılır. Yollar, parklar yaparsınız, eskir. Işıltılı binalar yaparsınız, zamanla demode olur. Ama insana yapılan yatırım bakidir."

Atalarımız hizmeti kurumsallaştırdı

Büyük bir millet olmamızın altındaki en büyük sebebin, atalarımızın yapmış olduğu insana olan yatırımı önceliklemesi olduğunu vurgulayan Tütüncü, "Bu bakış açısıyla yolculuğa devam eden atalarımız, kalıcı eserler bırakmışlar ve bu kalıcı hizmetleri kurumsal yapıya dönüştürmüşler. Yani insanlar değişse de kurdukları sistem çalışır olmuş. Biz de belediyemizin çok önemli hizmetinin kurumsallaşmasına şahit oluyoruz. Bu açılış, açılışlardan bir açılış değildir. Bugün yaptığız iş, okul öncesi eğitimine yönelik sıradan bir kurum açmak değildir. Kelimenin tam anlamıyla, insan merkezli hizmetimizi kurumsal yapıya dökmektir. Hedef olarak bu kreşleri yayarak ilçenin tamamına hizmet verebileceğini ifade etmiştik. O hedefimize ulaşmanın mutluluğuna şahit oluyorsunuz" diye konuştu.

Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi

Her sınıfın yaş grubuna göre 17-20 kişilik olduğu kreşe, 36 ile 72 aylık toplam 160 çocuk alınıyor. Her birinde 8'er eğitimcinin yer alacağı kreşlerde İngilizce, değerler eğitimi, spor, drama gibi alanlarda eğitimler veriliyor. Eğitim dönemi içinde birçok eğitici gezilerin düzenlendiği kreşte, 5 yıldızlı hizmet sunuluyor. Kreşlerde kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da veriliyor. Bu yiyecek hizmetleri, kreşlerin kendi mutfaklarında hazırlanarak çocuklara sunuluyor. Böylece dışarıdan yiyecek getirilerek herhangi bir hijyen sorununun da önüne geçilmiş olunuyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Nasreddin Hoca Hakan Tütüncü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title