Haberler

Naşide Göktürk'ün Yeni Albümü Çıktı

Güncelleme:

Söz Yazarı, Besteci ve Yorumcu Naşide Göktürk'ün yeni albümü Çocukluğumu Uçuruyorum çıktı.

Söz yazarı, besteci ve yorumcu Naşide Göktürk'ün yeni albümü "Çocukluğumu Uçuruyorum" çıktı.

NÜ Müzik Yapım Prodüksiyon tarafından hazırlanan albümde "Dönmen Gerek", "Galiba", "Dinle", "Nasip Kısmet Turkish Cafe", "Aramızda Yollar", "Sakın Ha", "Ağladıkça", "Tanıma Beni" ve "Yüreğim Rehin" isimli şarkılar yer alıyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen, albümün prodüktörü Niran Ünsal, bu albümün, zorlu müzikal yolculuğunda manevi desteğini esirgemeyen Göktürk'e bir gönül borcu olduğunu belirterek, "Tamamen hisler ve izlerle, adeta birlikte göğe yükseldiğimiz bu albümde, canım eşim ve iş ortağım İbrahim Gugu da diğer kolumuza girmiştir, tıpkı o müthiş hikayedeki üç kafadarlar gibi. Çocukluğumuzu uçururken, çocukluğumuzun mavisi de şimdi o yüksekliğin derinliğindedir" ifadesini kullandı.

Albümde, Mehmet Ali Erbil, Serap Ezgü, Bülent Sert, Suat Aydoğan, Bülent Altınbaş, Alpay Ünyaylar, Hülya Öksüz ve Ebru Karaoğlan'ın katkılarına değinen Ünsal, albümün ilk klip çalışmasının Yekta Özbilen yönetmenliğinde, sözü ve müziği Göktürk'e ait olan "Galiba" şarkısına çekildiğini belirtti.

Albüme ilişkin, "Müziğin içinde bir masal, masalın içinde kalan şiirler, şiirlerin içinde bir gerçek ve gerçeğin içinde bir Naşide Göktürk" değerlendirmesinde bulunan Ünsal, "Müziğin mihenk taşlarına şükran ve minnetle, Sezen Aksu, Şehrazat, Gülten Kaya, Ara G. Dinkjian, Metin Şentürk, Kadir Tapucu ve Oktay Ülkü Güner. Tüm diğer bizim çocuklara" ifadelerine yer verdi.

Göktürk, akciğer ve pankreas kanseri nedeniyle bir süredir kemoterapi tedavisi görüyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Niran Ünsal Göktürk Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title