Haberler

NASA Düşen Dev Meteoru Görüntüledi

Güncelleme:

Aynı büyüklükteki bir meteor 2013'te Rusya'nın Chelyabinsk kentine çarpmış ve yaklaşık 100 kişinin yaralanmasına sebep olmuştu. Nikaragua'nın başkenti Managua'ya, havalimanı yakınlarındaki ağaçlık alana meteor düştü, büyük patlama meydana geldi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı olayda, ağaçlık alanda 5 metre derinliğinde 12 metre çapında bir çukur açıldı.

HÜKÜMET KOMİSYON GÖREVLENDİRDİ

Hükümet sözcüsü Rosario Murillo, dan saat 11.00'de meydana gelen olayı araştırmak için hükümet tarafından bir komisyonun görevlendirildiğini ve meteorun 'kısmen küçük' olarak değerlendirilebileceğini söyledi. Murillo olaya dünyaya oldukça yakından geçen 2014 RC adı verilen bir asteroitin kopan parçasının sebep olduğunu belirtti.

NASA YETKİLİLERİ : TEĞET GEÇTİ

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA yetkilileri yaptıkları açıklamada ise dünyaya 40 bin km uzaktan geçen asteroitin dünyaya teğet geçtiğini fakat Dünya için bir tehlike oluşturmadığını bildirdi. NASA ayrıca Asteroitin ilk kez 31 Ağustos'ta farkına varıldığının ve dünyaya en yakın noktasının Dünya ile Ay arasındaki mesafenin onda biri kadar olduğunu da belirtti.

Aynı büyüklükteki bir meteor 2013'te Rusya'nın Chelyabinsk kentine çarpmış ve yaklaşık 100 kişinin yaralanmasına sebep olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Rusya Federasyonu Nikaragua Managua Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

dünyada tek ben kalam:

SİZ GİDİN BEN TEK KALAM BİDE FEMEN KIZLARI KALSIN YENİ DÜNYA NÜFÜSUNA BİZ SAHİP CIKARIZ . . . . :))))

0
3
yanıtYanıtla
Türkiyem:

bence ikinizi de götürsünler uzayın derinliklerinde devam edersiniz geyik muhabbetinize, dünya da azıcık rahatlar. ne içtiniz siz pardon?

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title