Haberler

Nasa'da Kullanılan Cihaz Sağlık Alanında İzmir'de Kullanılıyor

İzmirlilere verdiği sağlık ve güzellik hizmetleriyle ün kazanan Yakamoz Beauty Park, bölgesel incelmeden detoxa, kuaför hizmetinden masaja, bioenerjiden kuantum tedavisine kadar pek çok alanda faaliyet gösteriyor.

İzmirlilere verdiği sağlık ve güzellik hizmetleriyle ün kazanan Yakamoz Beauty Park, bölgesel incelmeden detoxa, kuaför hizmetinden masaja, bioenerjiden kuantum tedavisine kadar pek çok alanda faaliyet gösteriyor. Yakamoz Beauty Park'ta yer alan Scio isimli cihaz hastalıkları daha ortaya çıkmadan tanımlayarak teşhis ve tedaviyi kolaylaştırıyor.

İzmir'de sekiz yıldır faaliyet gösteren Yakamoz Beauty Park, unisex olarak hizmetine devam ediyor. Kuaför biriminin yanı sıra cilt bakımı, masaj, bioenerji, vücut bakımları ve kuantum tedavi birimleriyle hizmet veren Yakamoz Beauty Park'ı rakiplerinden ayıran en büyük özellik ailecek kullanılabilmesinin kazandırdığı kulüp kimliği. Klasik güzellik salonlarının yanı sıra medikal tedaviye yönelik hizmetler de verdiklerini anlatan Yakamoz Beauty Park Tedavi Protokolleri Danışmanı Eczacı Estetisyen Arzu Özdemir Önoğlu, "Eğer anlık tutulma varsa bir günlük tedavilerle yüzde 90-95 oranında tamamen geçirebiliyoruz. Bu tedavileri orijin olarak medikal masaj eğitimli kızlarımız yapıyor. Noktaları çok iyi biliyorlar. Medikal masajın ardından noktasal olarak Biofeedback cihazı ile de tarama yapıyoruz. Bu cihazın artısı, sorunun daha kısa sürede frekans yoluyla çözülmesini sağlamaktır" dedi.

"NASA TARAFINDAN KULLANILIYOR"

Bir Biofeedback sistemi olan Scio isimli cihazın 1986'dan beri NASA tarafından astronotların tedavisinde kullanıldığını ifade eden Önoğlu, "Her organın doğal olarak bir frekansı var ve cihaz bu frekansı ölçebiliyor. Örneğin, sağlıklı bir organın frekansı 50 olması gerekirken 16 çıkıyorsa cihaz bunu Biofeedback ile düzeltiyor ve organın enerjisini yükseltiyor. Gerçekten bir sağlık problemi varsa ve bunlar tahlille belliyse bunun ölçümünü yapıp 5 seans sonra tekrar tahlil istiyoruz. Düzelmeyi oradan da görebiliyoruz" şeklinde konuştu.

"HASTALIK OLUŞMADAN UYARIYOR"

Scionun henüz oluşmamış bir hastalığı tanımlayabildiğini anlatan Önoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hastanedeki cihazlar gibi bir oluşum olduğunda değil bu oluşum ortaya çıkmadan frekanslar bozulmaya başladığında bizi uyarıyor ve tedaviyi kolaylaştırıyor. Bu öngörüyle birlikte hastayı uyarıp 'doktorunuza başvurun' diyorum. Bu cihaz ayrıca çocuklarda korku ve inat gibi olumsuzlukları da dengeleyebiliyor."

"KIŞ TEDAVİLERİ BAŞLADI"

Scionun kuantumla çalıştığını ve vücuda herhangi bir radyasyon, elektrik vermediğini anlatan Eczacı Estetisyen Önoğlu, "Bizim amacımız komplike bir tedavi yapmak. Tedavilerimiz daha medikaldir" dedi.

Yaz aylarının sona ermesiyle kışa yönelik tedavilerin başladığını anlatan Önoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Şuan yoğun bir şekilde güneşe maruz kaldığımız bir sezon sonrası için leke tedavilerimize başladık. Oksiterapi, maske, kimyasal peeling, dermaroller içerikli dermokozmetik ürün bileşimli leke protokolleri düzenlemekteyiz. Nemi yerine koyma ve leke tedavileri kış aylarının vazgeçilmezidir. El ayak ve tırnak bakımlarında da uygulanan medikal protokoller nasır, batık, mantar, tırnak yeme problemlerini çözümlemeye yönelik yapılır." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arzu Özdemir İzmir Nasa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title