Haberler

Narlıdere'de Sinema Şöleni Başladı

Narlıdere Belediyesi'nin düzenlediği Sinema Günleri, ilk gösterimi olan Eyvah Eyvah-2 filmi ile başladı.

Narlıdere Belediyesi'nin düzenlediği Sinema Günleri, ilk gösterimi olan Eyvah Eyvah-2 filmi ile başladı. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği film gösteriminde, açık hava sineması nostaljisi yaşandı.

Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşen ilk film çocuklar tarafından da ilgiyle izlendi. Ücretsiz dağıtılan çekirdek ve gazoz eşliğinde filmlerini izleyen Narlıdereli aileler ve çocukları, bundan sonraki gösterimleri de kaçırmayacaklarını belirtti.

Unutulmaya yüz tutan açık hava sinemasında film izleme etkinliğini yeniden canlandırmayı amaçladıklarını belirten Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, "Açık hava sineması zaten başlı başına geçmişten gelen ve unutulmaya yüz tutmuş bir etkinliğimiz, sinema izleme keyfiyle birlikte yanına Narlıdere'nin imbat gazozu ve çiğdem'le birleşince bu muhteşem 3'lü gerçekten yaşanmaya değer bir gece yaşattı Narlıdereli vatandaşlarımıza. Narlıdere'nin birçok noktasında gösterime devam edecek olan Narlıdere sinema günleri ile tüm Narlıdere'ye bu keyfi yaşatmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

15 Eylül'e kadar sürecek olan Narlıdere Sinema Günleri; Sahil evleri bölgesinde Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri, hafta içi dönüşümlü olarak da Narlıdere Demokrasi Meydanı, Narbel Konutları, 2. İnönü Mahallesi, Çatalkaya Mahallesi, İzsu Deposu Alanı, Huzur Mahallesi'nde sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Sinema Günleri kapsamında, Eyvah Eyvah 2, Kolpaçino, Veda, İncir Reçeli Adlı filmler gösterilecek.

(HD)

16.08.2012 17: 53: 32

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Piriştina Narlıdere Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title