Haberler

Narkotik'ten 2 Haftada 8 Operasyon...

İstanbul'da son 2 hafta içinde gerçekleştirilen 8 uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 13 kişi tutuklandı.

İstanbul'da son 2 hafta içinde gerçekleştirilen 8 uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 13 kişi tutuklandı.

Operasyonlarda, toplam 97 kilo eroin, 140 bin adet ecstacy hap, 10 kilo 200 gram bonzai hammaddesi, 7 kilo 400 gram kokain, 4 kilo 196 gram afyon sakızı, 1 kilo 85 gram asit anhidrit, 450 gram metamfetamin, 2 ruhsatsız tabanca, 4 hassas terazi, mikser ve pres makinesi ele geçirildi.

Haber Çağatay KENARLI İstanbul DHA

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Mayıs başından itibaren düzenlenen 8 ayrı operasyonda, 2'si İran, 4'ü de Türkmenistan uyruklu toplam 13 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, toplam 97 kilo eroin, 140 bin adet ecstacy hap, 10 kilo 200 gram bonzai hammaddesi, 7 kilo 400 gram kokain, 4 kilo 196 gram afyon sakızı, 1 kilo 85 gram asit anhidrit, 450 gram metamfetamin, 2 ruhsatsız tabanca, 4 hassas terazi, mikser ve pres makinesi ele geçirildi.

NARKOTİK KÖPEĞİ ETA 5 KİLO 400 GRAM KOKAİN DAHA YAKALADI

Yapılan operasyonların birinde, yurtdışına çıkacak bir TIR'da uyuşturucu bulunduğu yönündeki ihbar değerlendirilerek, Arnavutköy-Hadımköy yolunda bu araca operasyon düzenlendi. Yapılan operasyona, narkotik köpeği ETA da katıldı. ETA, TIR'ın her yerini didik dikik arayarak, takım çantası içerisine gizlenmiş 5 kilo 400 gram kokaini buldu.

EL MİKSERİYLE KARIŞIM HAZIRLANIP PRESLENİYOR

Bu arada, narkotik polisleri, bir ihbar üzerine, Bayrampaşa'da İranlı 2 kişiyi takip altına aldı. Şüphelilerin kaldıkları kiralık eve operasyon düzenleyen polisler, 4 kilo 196 gram afyon sakızı, 1 kilo 85 gram asit anhidrit ve kimyasal madde, hassas terazi, el mikseri ve pres makinesi ele geçirdi. Polisler, kiralık evin imalathane olarak kullanıldığını, zanlıların mikser ile hazırladıkları malzemeleri karıştırdıktan sonra bu karışımı preslediklerini ortaya çıkardı.

13 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan 13 zanlı, Emniyet'teki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildikleri mahkemeler tarafından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkmenistan İstanbul İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title