Haberler

Narkotik Ekipleri 159 Kilo Eroin ve 10 Kilo Afyon Sakızı Ele Geçirdi

* Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 7 ve 9 Nisan'da Büyükçekmece, Avcılar, Bahçelievler ve Beyoğlu ilçelerinde yaptıkları operasyonlarla 159 kilo eroin, yaklaşık 10 kilo afyon sakızı ile 1 kilo 250 gram esrar ele geçirdi.

* Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 7 ve 9 Nisan'da Büyükçekmece, Avcılar, Bahçelievler ve Beyoğlu ilçelerinde yaptıkları operasyonlarla 159 kilo eroin, yaklaşık 10 kilo afyon sakızı ile 1 kilo 250 gram esrar ele geçirdi. Operasyonlar kapsamında toplam 28 kişi tutuklandı.

Haber: Çağatay KENARLI / İstanbul DHA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 7 ve 9 Nisan'da Büyükçekmece, Avcılar, Bahçelievler ve Beyoğlu ilçelerinde yaptıkları operasyonlarla 159 kilo eroin, yaklaşık 10 kilo afyon sakızı ile 1 kilo 250 gram esrar ele geçirdi. Operasyonlar kapsamında toplam 28 kişi tutuklandı.

159 KİLO EROİN YAKALANDI

Büyükçekmece'de gerçekleştirilen operasyonda bir evde ve lüks bir otomobilde yapılan aramalarda 277 paket halinde toplam 153 kilo eroin yakalandı. Operasyonda E.F. ve Z.Ç. isimli şüpheliler tutuklandı. Avcılar'da ise 12 paket halinde toplam 6 kilo eroin yakalandı. Operasyonda A.Ö. isimli 1 kişi tutuklandı.

SOKAK SATICILARINA BASKIN 24 TUTUKLAMA

Beyoğlu'nda sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada 34 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 1 kilo 250 gram esrar, 216 ectasy hap, 3 tabanca, 3 sahte ehliyet ve 4 terazi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 24 kişi tutuklandı. 1 şüpheli serbest bırakılırken, 9 şüpheli adli kontrol talebiyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

KANADA'YA GİDEN MAKİNE PARÇALARI ARASINDA AFYON SAKIZI

Narkotik ekiplerine gelen bir ihbarla Bahçelievler'de bulunan bir kargo şirketi üzerinden Kanada'ya yollanan makine parçaları arasında gizlenmiş afyon sakızı olduğu bilgisi geldi. Ekipler kargo şirketinin çevresinde beklemeye başladı. Makine parçaları kargo şirketine geldiği zaman dışarıda bekleyen polis ekipleri operasyon düzenledi. Ekipler şüpheli E.Y.'yi kargoyu teslim ederken gözaltına aldı. Polis ekipleri yaptığı aramada makine parçaları arasına gizlenen yaklaşık 10 kilo afyon sakızı ele geçirdi.

SON BİR YILDA 3 KİLO 691 GRAM AFYON SAKIZI YOLLAMAK İSTEMİŞTİ

Ekipler şüpheli E.Y.'nin son bir sene içinde yapılan ihbarla farklı tarihlerde Kanada'ya Bakırköy ve Bağcılar ilçelerinde bulunan 3 farklı kargo şirketinden başkaları adına düzenlenen kimlikler beyan ederek makine parçaları içine gizlediği 3 kilo 691 gram afyon sakızı yakalanmıştı. Polis kargo şirketlerindeki güvenlik kameralarından şüpheli E.Y.'nin kimliği belirledi ve arama kararı çıkartılmıştı. Şüpheli E.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Beyoğlu Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title