Haberler

Narkotik Baskınında İkinci Operasyon

Güncelleme:

İstanbul'da bu sabah yapılan baskınlarda 1 yönetmen 2 organizatör olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da geçtiğimiz hafta düzenlenen ve aralarında dizi oyuncusu İlker İ. ve eski Milletvekili Ş. M'nin oğlu Burak M. 'nin de bulunduğu 11 kişinin gözaltına alındığı soruşturmanın devamında bu sabah yapılan baskınlarda 1 yönetmen 2 organizatör olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul genelindeki eğlence merkezlerinde uyuşturucu satıldığı yönündeki ihbar üzerine 9 Eylül'de operasyon düzenlemişti. Baskında 7'si torbacı 4'ü de kullanıcı olmak üzere 11 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 250 gram kokain ele geçilirken şüphelilere ait lüks otomobil ve ciplere de el konulmuştu.

Gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kişilerin arasında oyuncu İlker İ. , modelist Gonca U. , ve eski milletvekili Ş. M. 'nin oğlu Burak M. de bulunuyordu. Kullanıcı olduğu belirtilen İlker İ. ile Burak M, serbest bırakılmıştı. Torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının verdiği bilgiler doğrultusunda polis, yeni kullanıcıların isimlerini de belirledi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, bu sabah erken saatlerde tespit ettiği adreslere düzenlediği operasyonda organizatör E. Ç. , organizatör E. C. S. , ve yönetmen B. B. E, gözaltına alındı. Kullanıcı olduğu belirtilen şüpheliler sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title