Haberler

Nar-Der'den Kulp'a Sığınan Kobanili Ailelere Yardım

Diyarbakır’da faaliyet yürüten Narlıca Köyü Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Nar-Der) Yönetim Kurulu ve üyeleri, kendi aralarında topladıkları yardımları, savaş nedeniyle ülkelerini terk ederek Kulp ilçesine yerleşen 50 Kobanili aileye teslim etti.

Diyarbakır'da faaliyet yürüten Narlıca Köyü Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Nar-Der) Yönetim Kurulu ve üyeleri, kendi aralarında topladıkları yardımları, savaş nedeniyle ülkelerini terk ederek Kulp ilçesine yerleşen 50 Kobanili aileye teslim etti.

Yardım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Nar-Der Başkanı Nusret Mutlu, ülkelerindeki savaştan kaçarak Kulp'a yerleşen Kobanili ailelere giyim yardımında bulunduklarını söyledi. Mutlu, "Paketlerimizin içinde, battaniye, yatak, yastık, halı, yorgan,ayakkabı gibi ürünler de var. Öncelikle duyarlı Nar –Der üyelerimize teşekkür ediyorum. Toplamış olduğumuz yardımlarımızı Kulp ilçesinde bize misafir olan yaklaşık 50 Kobanili aileye gönderdik. Yardımlarımız bununla sınırlı olmayacak, ileriki günlerde bu yardımlarımızın devamı gelecektir. Nar-Der olarak din, dil, cins, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın darda olanın, zora düşenin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Narlıca Kulp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title