Haberler

Napoli, Simon Kjaer İçin 50 Milyon TL Teklif Edecek

Güncelleme:

İtalyan basını, Napoli'nin Simon Kjaer transferi için Fenerbahçe'ye 50 milyon TL'lik teklif yapacağını yazdı.

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi yine Avrupa takımlarının gözdesi haline geldi. Daha önce Chelsea'nin ilgilendiği Simon Kjaer için bu kez Napoli'nin harekete geçtiği iddia edildi. İtalyan basını, Kalidou Koulibaly'yi göndermesi beklenen Mavi-Beyazlılar'ın, bu savunmacının yerini Kjaer ile doldurmak istediğini öne sürdü.

50 MİLYON TL'LİK TEKLİF GELİYOR

Higuain'i 94 milyon Euro'ya (312 milyon TL) Juventus'a satan, Koulibaly için ise Chelsea'den 45 milyon Euro (150 milyon TL) talep eden Napoli, Kjaer için kesenin ağzını açmaya hazır. İtalyan basını, Fenerbahçe'ye 15 milyon Euro'luk (50 milyon TL) bir teklif yapılacağını yazdı. Bu rakamın daha yükseğe çıkma ihtimali de bulunuyor.

4-4-2'YE DÖNÜLÜRSE GİDEBİLİR

Yönetim sıcak bakabilir Pereira bu sezon 3'lü savunma oynatmak istiyor. Bu sistemde Kjaer'in kalması önemli. Ancak yönetim, 4'lü defansa dönülmesi taraftarı. Bu durumda Neustadter ve Skrtel'in yanı sıra Mehmet Topal ve Hakan Çinemre'nin de kadroda olması nedeniyle yönetim, Simon Kjaer'in astronomik bir rakama satılmasına sıcak bakabilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kalidou Koulibaly Fenerbahçe Chelsea Napoli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title