Haberler

Nani'nin İstem Dışı Kadraja Girmesi Olay Oldu

Güncelleme:

Fraena belediye başkanı Tove Heno ile yapılan röportajda Fenerbahçeli Nani'nin kadraja girmesi büyük dikkat çekti.

UEFA Avrupa Ligi'nde Molde ile bu gece Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'ye Norveç'te büyük bir ilgi gösterildi. Kentteki yöneticiler ve taraftarlar 26 bin nüfuslu kentte kameraların ilgi odağı haline geldi.

FENERBAHÇE İLGİ ODAĞI OLDU

Nüfusuna nazaran oldukça hareketli bir kent olan Molde'de etkinlikler birbirini izlerken, bazen tesadüfler de etkili oldu. Fenerbahçe yöneticileri ile markette karşı karşıya gelen Norveçli gazeteciler olduğu gibi, sarı-lacivertli oyuncuları istem dışı görüntüleyen basın mensupları da oldu.

NANI KADRAJA GİRDİ

Molde'nin kuzeyindeki Fraena şehrinin belediye başkanı Tove Heno, bu sabah gazeteci Sigrun Lossius Meisingset'e bir röportaj veriyordu. Fenerbahçe'nin de kaldığı otelde gerçekleşen röportaj esnasında ilginç bir an yaşandı. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Nani de kadraja girdi. Odasının hemen önünde telefonuyla konuşan Portekizli oyuncu ister istemez bu röportajın bir parçası oldu. Bu kare Norveç'te internet siteleri ve sosyal medyada ilgi uyandırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Luis Nani Norveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

haydaaa:

belediye başkanı otelin koridorunda mı röportaj veriyormuş

7
0
yanıtYanıtla
Ali Veli:

. . . Atatürk''ün çakma askerleri de izlesin. Atatürk ömrünün son günlerinde hasta haliyle istirarat etmeden Hatay''ı vatana katmak için mücadele ederken; sınırların hiç bir partinin malı olmadığını , sınırların namus olduğunu bilmeyen değişik tip de, kendine ''Atatürk''ün Askerleri'' diyen Türk''lerin evrimleşeceği bilse, herhalde mücadele etmekten değil de kahrından ölürdü.

3
4
yanıtYanıtla
Pascal NOUMA:

O karı buraya gelecek agaaa, bana Nilay''i getirin Nilay''i. . .

2
1
yanıtYanıtla
raket:

dadam pozisyon almış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title