Haberler

Nani'nin Arkadaşları: Nani Atletico Madrid veya Inter'e Gidecek

Güncelleme:

Fenerbahçeli Luis Nani'nin arkadaşları, Portekizli futbolcunun Atletico Madrid veya Inter'e gideceğini söyledi.

Fenerbahçe'deki geleceğinin ne olacağı merakla beklenen Luis Nani hakkında son dönemde birçok spekülasyon ortaya atıldı.

Portekiz basınından bu konuda çok önemli bir iddia geldi. Yıldız oyuncu şu anda sadece kalan maçlara motive olmuş durumda ve Fenerbahçe'de son derece mutlu.

ATLETICO MADRID VEYA INTER

Ancak talipleri de sürekli menajeriyle temas halinde. Başarılı futbolcunun Portekiz medyasındaki arkadaşlarına göre Nani eğer Fenerbahçe'den ayrılırsa, önünde iki adres var: Atletico Madrid ve İnter Milan…

ÇİN'E GİTMEK İSTEMİYOR

Yıldız futbolcunun menacerine bu iki kulüpten de ciddi bir teklif geldiği ve Trabzonspor maçının ardından İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle buluşup bu teklifleri ileteceği kaydedildi. Sarı-Lacivertli yönetim, 20-25 milyon Euro arası bir bedelle Nani'yi Çin'e satmak istiyor.

Başarılı oyuncu ise Avrupa'nın üst düzey bir liginde futbol hayatına devam etmeyi planlıyor. Bu nedenle Portekizli futbolcu, Atletico Madrid ve İnter'den gelen teklife sıcak bakıyor. Nani'nin sözleşmesindeki özel madde gereğince bu iki kulüp de 8 milyon Euro'lık bedelle transferi tamamlama şansına sahip. Bu noktada önemli olan unsur, Fenerbahçe Yönetimi ile Nani'nin takımda kalıp kalmama konusunda anlaşma sağlamaları.

HAZİRAN'DAN ÖNCE BİTECEK

Mevcut gelişmeler ışığında Nani'nin, ayrılma kararı alması halinde yeni sezonda Atletico Madrid ya da İnter Milan forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Her iki takım da EURO 2016'dan önce 29 yaşındaki oyuncuya imza attırmak istiyor.

Bunun nedeni, Nani'nin turnuvada üst düzey bir performans sergilemesi halinde başka kulüplerin de devreye girerek oyuncunun piyasasının yükselmesi ihtimali.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Fenerbahçe Luis Nani Milan Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

4 YILDIZLI:

NANİ ÖNÜMÜZDEKİ SENE YOK KESİN. SÜRÜNEN HOLLANDALI NE OLCAK ACABA

3
2
yanıtYanıtla
NANİNİN ARKADAŞI:

AÇIKLIYORUM VAZCAYDIMMM DAĞILIN ŞİMDİ

1
1
yanıtYanıtla
NANİNİN ARKADAŞI:

şu an çekirdek çitliyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title