Haberler

Nahcivanlı Rektörden Iğdır Üniversitesi'ne Ziyaret

Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Muharremov, beraberindeki heyetle Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti.

Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Muharremov, beraberindeki heyetle Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ı ziyaret etti.

Üniversitenin Uygulama Oteli'nde Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muharremov ve beraberindeki Nahcivan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahruz Mamadov ve Nahcivan Devlet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nezaket İsmayılova ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Nahcivan'dan gelen konuklara ilk önce Karaağaç kampüsünü gezdirdi. Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü ve beraberindekileri Karaağaç kampüsünde bulunan merkezi derslik, konferans salonu ve laboratuarları gezdirerek Iğdır Üniversitesi'ndeki eğitim imkanları hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Muharremov da, Iğdır Üniversitesi'nin genç bir üniversite olmasına rağmen öğrencilere dünya standartlarında bir eğitim fırsatı sunduğunu söyledi.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Nahcivan'dan gelen misafirlerine Iğdır Üniversitesi için yeni yapılan Suveren Ana Kampüsünü gezdirdi. Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü ve beraberindekilere Suveren kampüsünde yeni yapılan modern rektörlük binası hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Yılmaz, rektörlük binasının büyük ölçüde tamamlandığını, ziraat fakültesi, merkezi derslik, spor salonu inşaatlarının da bütün hızıyla devam ettiğini ve en yakın zamanda buraya taşınmayı planladıklarını söyledi. Iğdır Üniversitesi ile Nahcivan Devlet Üniversitesi arasında daha önce imzalanan iş birliği protokollerinin de devam ettiğini hatırlatan Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Iğdır Üniversitesi ile Nahcivan Devlet Üniversitesi arasındaki iyi ilişkilerin güçlenerek devam edeceğine inandığını belirtti.

Iğdır Üniversitesi için yeni yapılan rektörlük binasını gezen Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muharremov da, rektörlük binasının ileri dönük yapıldığını ve yıllarca üniversitenin ihtiyacını karşılayacağını düşündüğünü belirtti.

Ziyaretin sonunda Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü ve heyete Iğdır Üniversitesi'nin çeşitli bilimsel kaynaklarını takdim ederek, bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

ibrahim hakkı yılmaz ığdır üniversitesi karaağaç nahcivan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title