Haberler

Nafaka İçin Dolandırmış

Antalya'da pastane, restoran gibi işyerlerine kendisini doktor ya da avukat gibi tanıtarak sözde bürosuna yemek söyleyen, ardından 500 Euro vereceğini belirterek aldığı para üstüyle kayıplara karışan Rauf Salcan yakalandı.

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13 pastane ve restorana yönelik dolandırıcılık ihbarları üzerine harekete geçti. Çalışanlardan şüphelinin eşgalini ve yöntemini öğrenen ekipler, tüm olaylardaki şüphelinin aynı kişi olduğunu belirledi. 3 ay süren takibin ardından kent merkezinde gezerken gözaltına alınan şüpheli Rauf Salcan, emniyete getirildi. Restoranları telefonla arayarak, yaklaşık 300-400 liralık sipariş veren, ancak 500 Eurosu olduğunu belirten şüphelinin, yemeklerin getirildiği anda kapıda karşıladığı görevliden para üstünü aldığı, sözde telefonla aradığı ofisindeki çalışanına 500 Euro'yu verin yemekleri alın diyerek dolandırdığı belirlendi. İfadesinde boşandığı eşine nafaka yatırması gerektiğini, ancak iş bulamayınca bu yola başvurduğunu belirten Salcan tutuklandı.

GENİŞ HABERİ GEÇİLECEK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title