Haberler

Myp Lideri Yılmaz: "Ne Oldu da Şimdi Laiklik Kötü Bir Şey Oldu"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Ne oldu da şimdi laiklik kötü bir şey oldu.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Ne oldu da şimdi laiklik kötü bir şey oldu. Madem bu laiklik böyle kötü bir şeydi bizden çıkartılanı başka milletlere niye sokmak istediniz diye sormak gerekir" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Hırvatistan ile 1 milyar ticaret olsa ne olur. Bindiğimiz dallar kesildi. Libya, Cezayir, Tunus ve daha nicelerine AK Parti katkıları birer birer yıkıldı. Şimdi bunun yerine Hırvatistan ya da bilmem başka hangi adı bilinmeyen ülkelerde kendimize pazar arıyoruz" dedi.

Yılmaz, "Daha düne kadar Cumhurbaşkanı elinde kitapçıkla Libya, Tunus, Mısır, Cezayir gibi ülkelere Laiklik ihraç eden demokratik anayasalar götürmekteydi. Ne oldu da şimdi Laiklik kötü bir şey oldu. Madem bu Laiklik böyle kötü bir şeydi bizden çıkartılanı başka milletlere niye sokmak istediniz diye sormak gerekir. Yatırımcıların önü önce belediyelerce kesiliyor. Kimse gel kardeşim yardımcı olalım da yatırım yap demiyor. Kim kimi çarpacak ve nasıl zorluk çıkartacak yalnızca bunun peşinde geziliyor" diye konuştu.

"SİYASETE SOYGUN VE TALAN GÖZÜ İLE BAKAN TEK MİLLETİZ"

MYP Lideri Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siyaset dünyada hizmet amaçlı işleyen bir kurum iken bizde en küçük mahalle temsilciliğinden ilçe, il başkanlıklarından parti genel merkezlerine nereden neyi çarpacağız mantığı ile şekillenmektedir. Bu kokuşmuş yapı çürümüş ve her yana pis kokular yaymaktadır". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Reyiz Yılmaz Hırvatistan Cezayir Libya Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500

Yorumlar (1)

Farklı Bakış:

SÖYLEDİKLERİNİ DUYAN ANLAYAN VAR MI?MİLLETİN YARISININ KULAKLARI TIKANMIŞ, GÖZLERİ GÖRMEZ OLMUŞ. TÜRKİYE SANKİ KÖRLER, SAĞIRLAR BİRBİRİ AĞIRLAR BİR ÜLKEYE DÖNMÜŞ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title