Haberler

Myp Lideri Yılmaz: "Kimse Devlet Bahçeli Olmadan Gelin Güvey Olmasın"

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP’deki kongre sürecini değerlendirerek, "Kimse Devlet Bahçeli olmadan gelin güvey olmasın" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP'deki kongre sürecini değerlendirerek, "Kimse Devlet Bahçeli olmadan gelin güvey olmasın" dedi.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamayla Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki kongre sürecini değerlendirdi. MYP Lideri Yılmaz, yazılı açıklamasında, "Kimse Devlet Bahçeli olmadan gelin güvey olmasın. Devlet Bahçeli partiye de tüzüğe de hakimdir. Bu kongre yapılsa da Bahçeli olmadan MHP içinde Genel Başkanlık yarışı olacağını düşünmüyorum. Netice itibari ile ülkücü irade ona ve olmayan şeklinde bir tasnif Genel Başkanlık seçimi öncesinde muhakkak gündeme gelerek adayları tasnif edecektir" dedi.

"YÜKSEK OLASILIK YA BAHÇELİ YA KORAY AYDIN"

MHP'deki adaylık yarışını da değerlendiren Yılmaz, "Yüksek olasılık ya Bahçeli ya Koray Aydın. Bu kongre sonrasında Genel Başkanın seçileceği kongreye kadar aday tasnif süreci yapılacaktır. Sayın Akşener çok fazla öne çıkarak bu yarışı şahsileştirmiştir. Bu durum kimlerin desteği ile bir kampanya yürütüldüğü sorusunu da akıllarda güçlü hale getirdi. Sayın Bahçeli bütün bu süreci gözetlemiş ve mercek altına alarak kayıt tutmuştur. Gereğini de en uygun zaman da yaparak bu kongreyi muhakkak suretle Koray Aydın ve kendisi arasında ülkücü irade içi demokratik bir sürece taşıyacaktır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Reyiz Yılmaz Devlet Bahçeli Koray Aydın Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title