Haberler

myMail Türkiye'de de Zirvede!

Güncelleme:

Mail.Ru Grubu'nun e-posta, oyun ve online sohbet platformu My.com'un özel e-posta uygulaması myMail, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de zirveye oturdu.

Birden fazla e-posta hesabının kolayca yönetilmesine olanak sağlayan myMail, Veri analiz şirketi Distimo'nun son çalışmasına göre, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en çok indirilen alternatif mobil e-posta uygulaması oldu.

Birden fazla e-posta hesabını yönetmeye olanak sağlayan myMail, Türkiye'nin ve dünyanın en çok indirilen alternatif e-posta uygulaması oldu. Rusya'nın en büyük internet şirketi Mail.Ru Grubu'nun e-posta, oyun ve online sohbet platformu My.com'un özel e-posta uygulaması myMail, IOS ve Android işletim sistemleri üzerinden kullanılabiliyor.

myMail Dünya Pazarında da Lider!

Veri analiz şirketi Distimo'nun Haziran 2014 verilere göre myMail uygulaması hem Apple Store hem de Google Play Store'da tüm popüler uygulamaları geride bıraktı. Kasım 2013'te piyasaya giren myMail e-posta uygulaması Brezilya, Hindistan, Fransa, İspanya ve Meksika başta olmak üzere pek çok ülkede en yakın rakiplerine oranla en az iki katın üzerinde indirilerek dünya pazarında da en çok indirilen uygulama oldu.

Mail.Ru Grup CEO'su, Ortak Kurucusu ve myMail'in Yaratıcısı Dmitry Grishin, "E-posta'nın geleceği mobil platformlar üzerinden ilerleyecek ve myMail olarak biz de bu gelecek için çalışıyoruz. Dünya çapında en önemli iki mobil platforma sahip olmamız ise bizim ne kadar doğru bir yönde olduğumuzun bir göstergesi. Akıllı telefonlar ve tabletlerin e-posta için tercih edilen platformlar olduğuna inanıyoruz. Bu yönde, kullanıcılarımızın posta kutularını hem ihtiyaçları doğrultusunda hem de basit bir şekilde yönetmeleri için onlara en iyi kullanıcı deneyimini sunmayı hedefliyoruz." dedi.

Dünyada Bir İlk: Mobil E-Posta Servisi

2014 Nisan ayında My.com'un duyurduğu @my.com, dünyanın ilk ve tek mobil e-posta uygulaması olarak ön plana çıkıyor. Uygulamaya ayrıca myMail uygulaması üzerinden de ulaşılabiliyor. IOS ve Android üzerinden kullanabilen myMail kullanıcılarına en gelişmiş e-posta özellikleri sunuyor.

myMail kullanıcılara Gmail, Hotmail, Live, Outlook, MSN, iCloud, AOL, Yahoo mail üzerindeki mesajları ve My.com hesaplarını yönetme olanağı sağlayarak tüm IMAP ve POP3 özellikli posta kutularını destekliyor. Her yönüyle kullanıcıların daha iyi kullanıcı deneyimleri yaşamaları için tasarlanmış myMail, uygulamalarda bir ilki sunarak, tamamen şifreleri atlama yöntemiyle hesaplar üzerinde daha iyi güvenlik sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rusya Federasyonu Apple Store Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title