Haberler

My Kolej Yeni Eğitim Kadrosunu Tanıttı

Kocaeli'de faaliyet gösteren Özel Murat Yıldırım (MY) Koleji düzenlediği basın toplantısıyla 2015-2016 yılı eğitim kadrosunu tanıttı.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde faaliyet gösteren MY Koleji, yeni eğitim kadrosunu kamuoyuna tanıttı. AK Parti Çorum milletvekili Murat Yıldırım'ın kurucusu olduğu MY Koleji 8. Şubesini Başiskele'de görkemli bir törenle açmıştı. Kolej yönetimi bugün Antikkapı Restaurant'ta düzenlediği basın toplantısıyla hem 2015-2016 eğitim yılındaki hedeflerini anlattı hem de eğitim kadrosunu tanıttı. Programda konuşan My Kolej Genel Müdürü Mustafa Bakkal, "MY Kolej açılışı yapıldıktan hemen sonra halkımızın ilgisine ve itibarına mazhar olarak ilk yılda önemli bir başarı grafiği yakaladı. Bu öğretim yılında kadromuzda değişiklikler yaparak daha güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Kocaeli'nin yükselen değeri özelliğine uygun bir şekilde eğitim kalitemizi yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.

My Kolej İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sait Karaçoğlu ise, "Kocaeli'mize bir değer katma ümidiyle yola çıktık. Halkımızın ve devletimizin özel okulların değerlerini bilmediğini düşünüyorum. Ülkemizde ilk defa Özal zamanında bu özel okul meselesi halk arasında yaygınlaşmaya başladı. Özel okul denilince akla ilk gelen sınıfsal ayrımdır. Dolayısıyla özel okula çocuğunu gönderen veliler eğitimden çok özel sınıfsal ayrıma odaklandı. Bu nedenle özel okullar ülkemizde kötü lanse edildi. Bunun sebebi kanaat önderlerinin, halkımızın bu konuya dolaylı olarak bakmasıdır" şeklinde konuştu.

Yeni bir vizyon ile eğitim veren MY Kolej'in 2015-2016 Eğitim Yılı kadrosunda şu isimler bulunuyor: Beden Eğitimi Öğretmeni M. Gökhan Yürekli-Fulya Kul, Biyoloji Öğretmeni Kübra Akbal, Değerler Eğitimi, Reyhan Şahin, Din Kültürü Merve Çepil-Fatma Zengin, Edebiyat Öğretmeni Sümeyye İnan-Senanur Erol-Betül Bostan, Fen Bilgisi Öğretmeni Amine Şahintürk, Görsel Sanatlar Öğretmeni Dilek Kuran, İngilizce Öğretmeni Hikmet Çakıcı-Sevde Meriç-Nagihan Çeliker, Kimya Öğretmeni Feyzanur Kocabıyık-Zübeyda Yücetaş, Matematik Öğretmeni Yasin Ceylan-Buket Çetintürk, Meslek Öğretmeni Tuba Yılmaz-Serap Çavdar, Rehber Öğretmen Zeynep Gamze Erdinç-Elif Öztayoğlu, Sınıf Öğretmeni Adnan Avcı, Nüket Kesgin-Melek Erdoğan-Akgül Yanar, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Meryem Karaöz, Tarih öğretmeni Emre Gülhan, Coğrafya Özlem Yeter - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title