Haberler

    Mwc 2015: Vestel'in Yeni Telefonları Ne Zaman Geliyor?

    Emre Çetinkaya - -

    TeknoKulis ekibinin de bizzat yerinden takip ettiği MWC 2015 etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlik kapsamında önemli bilgiler de devamlı olarak gelmeye devam ediyor. Bilindiği üzere Vestel de MWC 2015'te ürünlerini sergileyen firmalar arasında yer alıyor. Vestel, fuardaki standlarında ise gelecekte çıkarabileceği akıllı telefon prototiplerini sergiliyor.


    Vestel, tüketicilerden ve iş ortaklarından aldığı geri dönüşlerle bu prototip cihazlardan bazılarına yoğunlaşacak ve bu cihazları piyasaya çıkaracak. Aynı zamanda bu cihazlar Vestel'in Manisa'daki üretim üslerinde üretilecek.


    Öte yandan fuarda kulağımıza gelen bilgilere göre, Vestel sıradaki telefonlarını Temmuz gibi duyurabilir. Ayrıca bu yeni cihazların, 5 ve 5.5 inç olmak üzere 2 farklı model olarak duyurulması bekleniyor. Bunların dışında Vestel'in 2016 yılının ilk çeyreğinde de başka akıllı telefonlarını duyurabileceği iddia ediliyor. Son olarak bu bilgilerin henüz onaylanmadığının da altını çizelim.






    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çetinkaya Vestel Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title