Haberler

Muzipo Kids Dünya Çocuk Günü'nü Kutlar

Muzipo Kids, ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan Dünya Çocuk Günü'nde tüm programlarında % 25 indirim uyguluyor.

Türkiye genelinde dört şehirde, 18 merkeziyle hizmet veren Muzipo Kids, ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan Dünya Çocuk Günü'nde tüm programlarında % 25 indirim uyguluyor.

Akış konsepti ile çocukların fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini destekleyen Muzipo Kids, farklı yaş gruplarına özel olarak hazırlanmış Muzip Saatler, Mini Muzip-o, Aktif Muzip-o, Hareketli Muzip-o,
Esnek Muzip-o, Sportif Muzip-o ve Sporcu Muzip-o programları ile çocukların yaş ve gelişimlerine uygun kazanımları bir araya getiriyor.

Toplumda erken yaşta hareket etme ve oyunun önemine dikkat çeken Türkiye'nin ilk çocuk hareket üssü Muzipo Kids, bu yıl 5 Ekim'de kutlanan Dünya Çocuk Günü'nde programlarına kayıt yaptıranlara % 25 indirim uyguluyor. Muzipo Kids, Dünya Çocuk Günü kapsamında 18 aydan 12 yaşa kadar tüm çocukları hareket etmeye çağırıyor.

Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini bilimsel bir yaklaşım ve çok yönlü aktivitelerle destekleyen Muzipo Kids; İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum'daki merkezlerinde, çocuklara uzman eğitmenler eşliğinde, fiziksel ve zihinsel gelişimi arttırıcı aktiviteler sunuyor.

Muzipo Kids'te her çocuğun gelişim sürecinin ve ilgi alanlarının farklı olduğu göz önüne alınarak, uzman akademisyenler tarafından ayrıntılı ve özenle hazırlanmış bir içerik uygulanıyor. İçeriklerdeki akış konsepti ile çocukların hareketlerine odaklanıyor, enerjilerini dengeliyor.

Muzipo Kids'in geliştirdiği programlar yaş gruplarına özel hazırlanıyor, farklı yaş gruplarına farklı kazanımlar sağlıyor. 3-5 yaş çocuklarına özel olarak hazırlanan etkin ve yoğunlaştırılmış program Muzip Saatler, 18-24 aylık çocuklar için ebeveynli oyun grubu Mini Muzip-o, 2 yaş destekli fiziksel destekli oyun grubu Aktif Muzip-o, 3-5 yaşa özel temel hareket eğitiminin başladığı Hareketli Muzip-o, 5-7 yaşa özel esneklik sağlayan ve vücut duruşunu şekillendiren Esnek Muzip-o, 7-9 yaşa sportif branşlarla tanıştıran Sportif Muzip-o ve 9-12 yaşa özel temel antrenman becerilerini geliştiren Sporcu Muzip-o programları, çocukların yaşlarına uygun kazanımları alarak gelişmelerine destek oluyor.

Uzman eğitmenler her ay yaptıkları ölçme ve değerlendirmeler ile çocukların gelişimlerini takip ediyor ve ebeveynleri düzenli olarak bilgilendiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dünya Çocuk Günü Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title