Haberler

TURİNG'in Düzenlediği Konserde Mehmet Güntekin Sahne Alacak

Güncelleme:

TURİNG tarafından organize edilen 'Müzikli Maarif Takvimi: Şanssız Aylar - 3, Ağustos' isimli konserde sanatçı Mehmet Güntekin, sahne alacak.

TURİNG tarafından organize edilen "Müzikli Maarif Takvimi: Şanssız Aylar - 3, Ağustos" isimli konserde sanatçı Mehmet Güntekin, müzikseverlerle bir araya gelecek.

Sanatçı, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun (TURİNG) Seyrantepe'deki genel merkezinde, 21 Aralık Cumartesi günü saat 15: 00'te müzikseverlerle bir araya gelecek.

1923 yılında kurulan ve bu yıl 90. yılını kutlayan TURİNG'in organize ettiği ve sanatçı Mehmet Güntekin'in hazırlayıp sunduğu, "Müzikli Maarif Takvimi: Şanssız Aylar 3 Ağustos" isimli dinletide, ağustos ayında Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ile ağustos ayında doğan veya hayatını kaybeden müzisyenler, eserleriyle anılacak.

Arşiv fotoğraflarının da gösterime sunulacağı dinletide, sanatçı Mehmet Güntekin'e kanunda Ahmet Meter, vokalde ise Yaprak Sayar ve Hamide Uysal eşlik edecek.

TURİNG, yıl içinde daha önce de Mehmet Güntekin'in "Müzikli Maarif Tatkvimi: Şanssız Aylar - Haziran", Bekir Ünlüataer "Bestelenmiş Şiirleriyle Yahya Kemal" ve Münip Utandı'nın "Yüzyılın İstanbul Şarkıları" isimli konserlerine ev sahipliği yapmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Mehmet Güntekin İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title