Haberler

Müzikhol, Büfe, Oto Galeri ve Kahvehane Kurşunlayan 9 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Kağıthane'de bir kişinin öldürülmesi aynı gece içinde müzikhol, büfe, emlakçı, oto galerisi, kahvehane ve bir evin kurşunlama olayıyla ilgili 2 gruptan gözaltına alınan 2'si kadın 9 kişi adliyeye sevk edildi.

Kağıthane'de bir kişinin öldürülmesi aynı gece içinde müzikhol, büfe, emlakçı, oto galerisi, kahvehane ve bir evin kurşunlama olayıyla ilgili 2 gruptan gözaltına alınan 2'si kadın 9 kişi adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Kağıthane'de 8 Şubat'ta Sanayi Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırı sonucu Hakan Öztürk'ün hayatını kaybettiği, Erol Özdemir'in yaralandığı müzikhol, büfe, emlakçı, oto galerisi ve bir evin kurşunlanması saldırılarına ilişkin 2'si kadın 9 kişi gözaltına alınmıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlan Ü.A, E.Ç., A.A., Ü.A., S.Y., M.Ş., S.Ş.Ö. ve kadın şüpheliler N.E, E.N.E. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title