Haberler

Müzik Piyasına Genç , Yenilikçi Bir Ses : "ONYEDİ"

Güncelleme:

18 yaşında iki genç, yakışıklı müzisyenin biraraya gelerek oluşturduğu Onyedi, 2 parçadan oluşan single albümüyle müzik dünyasına i tunes listesinde bir numaraya yükselerek merhaba dedi.

Yapımcılığını Türkiye'deki dans müziğinin öncüsü Bedük'ün üstlendiği, Audiology Records ve DMC işbirliğiyle çıkan "1998" isimli albümlerinde Türk pop müziğine genç bir soluk getiren Onyedi, 1, 5 yıldır süren albüm hazırlık çalışmalarının ardından geçtiğimiz gün singeları piyasaya çıktı.

Dijital satışa sunulduğu gün itunes listelerinde 1 numaraya yerleşen Onyedi'nin 1998 isimli albümü 2 şarkıdan oluşuyor. Sound ve melodileri ile 2017 yılının trend isimleri arasında olmayı hedefleyen grubun solistliğini Ateş Atilla, dj & prodüksiyonunu ise Eren Bardak üstleniyor .

Burn Enerji İçeceği'nin desteklediği Onyedi grubunun single albümünde yer alan şarkılarından Kır Zincirlerini, 90'lı yıllarda Tarkan'ın büyük ses getiren şarkısının başarılı bir cover'ı. Yeni nesil ve özgün bir sound ile coverlanan Kır Zincirlerini, pop müzik severlerin listesinde ilk sırada olmaya şimdiden hazır. Albümün, müzisyenlerin iddiasını yansıtan diğer şarkısı ise söz ve müziği Ateş Atilla, Eren Bardak ve Bedük'e, düzenlemesi ise Eren Bardak ile Bedük' e ait olan 'Kalbime Attım Gitti'. Dijital platformlarda müzik severlerin beğenisine sunulan albüm farklı ve yeni tarzıyla ilgi görüyor.

Yakışıklıkları ile dikkat çeken grup, başta genç nesil olmak üzere her kulağın keyifle dinleyeceği single'ın klip yayını da geçtiğimiz gün gerçekleşti. Bedük yönetmenliğinde ki klipte güncel hayatlarındaki yeni nesil modern tarzlarını yansıtan Onyedi, Türk Pop'unda yeni nesilin temsilcisi olmaya adaylar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Bedük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title