Haberler

Minik Bebek Bülent Ersoy'un Saçına Yapıştı

Güncelleme:

Okay Karacan 2 aylık bebeği Müziğin divası Bülent Ersoy'un saçını çekti. Ersoy, "Bırakın istediği kadar çeksin" dedi.

Müziğin divası Bülent Ersoy, Bursa'da özel bir restoranın açılışına katıldı.Bülent Ersoy, Bursa'da eski bir arkadaşının işleteceği Kültürpark'taki restoranın açılışına katıldı. Diva, restorana alkışlar eşliğinde girerken hayranları divaya çiçek vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

ERSOY'A ÖZEL KOLTUK

Sempatik ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken diva, yaptığı esprilerle açılıştaki hayranlarını güldürdü. Davetlilerden arasında kendisine ayrılan özel koltuğa oturan sanatçı, gazetecilerin ve hayranlarının kendisine yönelttiği soruları cevapladı.


"BURSA'DA ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAŞADIM"

Kendisinin Bursalı olduğunu hatırlatan Ersoy, "Bugün buraya yakın bir arkadaşımın restoranının açılışına katılmak için geldim. Bursa'da olmaktan çok keyif alıyorum. Burada çok güzel anılarım var ve çok güzel şeyler yaşadım" dedi.


BEBEK DİVA'NIN SAÇINI ÇEKTİ

Sohbetin devam ettiği sırada kendisine eşlik eden ve aynı zamanda programın sunuculuğunu yapan Okay Karacan kendisinin 2 aylık bebeğini Ersoy'un yanına getirdi. Bu sırada küçük bebek Ersoy'un saçını çekti. Babasının bebeğine müdahale etmesine engel olan Ersoy, "Bırakın istediği kadar çeksin" diyerek karşılık verdi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bülent Ersoy Okay Karacan Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Adem:

gorilla bundan sevimli

7
0
yanıtYanıtla
Bilooo baba:

Bebek bile ssenin gerçek olup olmadığını merak etmiş bi düşün artık ne hale gelmissin

5
0
yanıtYanıtla
hhh:

çoçuğun rüyasına girecek mazallah

5
0
yanıtYanıtla
MEHMET ÇAYBAŞI:

BÜLENT ARTIK DİVA DSEĞİL DİVAN OLUR.

3
2
yanıtYanıtla
Hatorus:

Divan olsa üstüne oturur musun

yanıt2
yanıt0
sevilay:

bülent ersoy arada Allah ın adını ağzına aldığı için onu tebrk ediyorum, yıllardır böyle, olsun hatırlatması bile güzel

5
0
yanıtYanıtla
Jonnie:

Anladı sahte olduğunu bakalım çıkacak mı dedi

4
0
yanıtYanıtla
yoldaş dadaşyev:

Yau kardeşim, çocuk bu acaip varlığın yüzünü görünce korkmuş ''Aman Tanrııım!'' dem?k ist?miş ama konuşamıyor diye diyememiş, konuşamadığı için de sinirlenmiş bunun saçından çekmiş ki, benim gibi çocukları bu acaip halinle korkutmaya hakkın yok senin.

2
1
yanıtYanıtla
yoldaş dadaşyev:

Millet ne dertte, bu ilme belli olmayan mahluk arkadaşının açtığı restoranı reklam ediyor.

3
0
yanıtYanıtla
Rüzgar.eken.fırtına.biçer.:

Üstündeki perdemi ne

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title