Haberler

Müzeyyen Senar Taburcu Oldu

Geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan özel bir hastanede tedavi altına alınan Türk Sanat Müziği’nin duayen ismi Müzeyyen Senar, taburcu edildi.

Geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan özel bir hastanede tedavi altına alınan Türk Sanat Müziği'nin duayen ismi Müzeyyen Senar, taburcu edildi.

Bodrum'da yaşayan ünlü sanatçı Müzeyyen Senar, geçtiğimiz günlerde yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurmuş ve dört gün boyunca tedavi altında kalmıştı. 96 yaşında olan ünlü sanatçının durumu iyiye gidince tedavisinin evde devam edilmesine karar verildi. Dahiliye Uzmanı Dr. Gamze Cengiz Senar, sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu belirterek şunları söyledi:

"4 gün sonunda Müzeyyen hanımın durumu normale döndü. Sağlık durumu gayet iyi. Tedavilerine evde devam edecek. Tansiyonu normale indi. Bugün taburcu ediyoruz"

dedi.

TARKAN, SEZEN AKSU VE SİBEL CAN'DAN SENAR'A DESTEK

Annesi hakkında bilgi veren Senar'ın kızı Feraye Işıl ise sanatçı dostlarının annesini yalnız bırakmadığını ifade ederek "Annemi soran herkese çok teşekkür ediyorum. Şu anda durumu çok iyi. Eve götürüyoruz. Yanına kimseyi almadılar enfeksiyon kapar diye. Fazla ziyaretci kabul etmedik ama çok yakın olduğu, Tarkan, Sezen Aksu, Sibel Can, Müjdat Gezen ve bütün dostları telefon yağmuruna tuttu bizi. Herkese teşekkür ederim arayıp sordukları için. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müzeyyen Senar Tarkan Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title