Haberler

MUTSO Üyelerinin Çocuklarına Burs

Güncelleme:

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Teknoloji ve Kültür Koleji arasında Oda üyelerinin çocuklarına burs verilmesini içeren protokol imzalandı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Özel Teknoloji ve Kültür Koleji (TEK) arasında Oda üyelerinin çocuklarına burs verilmesini içeren protokol imzalandı. MUTSO Hizmet Binasında gerçekleştirilen protokolde MUTSO Yönetim Kurlu Başkanı Bülent Karakuş, MUTSO Yönetim Kurlu Başkan Vekilleri Mustafa Ercan, Mehmet Dişçigil, Özel TEK Koleji Yönetim Kurlu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdinç Gürsoy, Erol Kapiz, Murat Demirci, Sadi Kaya, Tamer Özhan, Uğur Çolakoğlu hazır bulundu.

Muğla'ya yeni bir özel okul kazandıran girişimcilere teşekkür eden MUTSO Başkanı Karakuş; "Eğitim Muğla'da gerçekten çok önem verilen bir konu. Birçok yatırımlarını bildiğimiz Hamdi Yücel Gürsoy'un bu işin başında olması bizim için çok önemli. Eğitimle ilgili böyle bir girişimde bulundukları için kendilerini kutluyorum. ve bu okulumuzdan Muğla'ya hizmet edecek yeni nesillerimizin yetişmesi için de biz de Oda olarak tüm gayreti ve desteği göstereceğimizi kendileri ile paylaşıyorum" dedi.

İmzalanan protokol sonucunda Oda üyelerine ve Oda üyelerinin çocuklarına özel olarak TEK Koleji tarafından bazı indirimlerin söz konusu olacağını ifade eden Karakuş, Özel Tek Kolejinin Muğla iline ve ekonomisine hayırlı olmasını diledi.

Özel TEK Koleji Yönetim Kurlu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy "Biz 1970'li yıllarda, yeni yeni iş adamı olduğumuz zamanlarda bir soru vardı Muğla'da. Muğla ne olsun? Muğla'nın vizyonu ne olsun? Muğla ne olabilir? Muğla bir sanayi kenti mi olsun denildi. ve biz de derdik ki o zamanlar Muğla bir eğitim şehri olsun. Bir üniversitemiz olsun. Okullarımız olsun. ve böyle bir düşüncemiz idealimiz vardı.Yıllardan beri bir kolej açmak için çok uğraş verdik. MUYABİR (Muğla Yatırım Birliği) diye çok ciddi bir şirket kuruldu Muğla'da. Muğla vilayetinin Muğla şehrinin, merkezinin ve kasabalarının, kazalarının, ilçelerinin birlikte olduğu, oradaki iş adamlarını da içimize alarak çok ciddi bir şirket kurduk. Bütün amacımız bu şirketin tek amacı Muğla'ya bir kolej yapmaktı. Geçen sene, MUYABİR olarak Teknoloji ve Kültür Kolejinin % 50 ortağı olduk" dedi.

Konuşmaların ardından protokol MUTSO Başkanı Karakuş ve Özel TEK Koleji Yönetim Kurlu Başkanı Gürsoy arasında imzalandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Karakuş Mustafa Ercan Gürsoy Erol Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title