Haberler

Mutso, Kagik Üyeleri Şampiyon Okçuları Ziyaret Etti

Yatağan Bencik Beldesi’nde oturan ve 7-9 Şubat tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Türkiye Minikler Salon Okçuluk Şampiyonası’nda, 6 madalya ve 4 Türkiye rekoruyla dönen Muğlaspor Okçuluk takımını ziyaret eden MUTSO KAGİK Başkan ve üyeleri başarılı okçuları ziyaret etti.

Yatağan Bencik Beldesi'nde oturan ve 7-9 Şubat tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Türkiye Minikler Salon Okçuluk Şampiyonası'nda, 6 madalya ve 4 Türkiye rekoruyla dönen Muğlaspor Okçuluk takımını ziyaret eden MUTSO KAGİK Başkan ve üyeleri başarılı okçuları ziyaret etti.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ve MUTSO bünyesinde yer alan Kadın Girişimciler İcra Kurulu (KAGİK) tarafından da desteklenen minik okçular, bu başarılarının ardından oldukça büyük ses getirmişti. Yatağan'ın Bencik Beldesi'nde yaşayan ve antrenmanlarını burada gerçekleştiren okçuları ziyarette bulunan KAGİK Başkanı Sultan Yılmaz, Mehtap Tölek ve Ayten Arslan sporculara ve antrenörleri olan Bencik Beldesi Aile Hekimi M. Ejder Sözen'i tebrik ettiler.

KAGİK Üyeleri sporcularla geçirdikleri keyifli ziyaret sırasında, sporcularla sohbet ettiler, çalışmaları, başarıları ve hedefleri hakkında bilgi aldılar. KAGİK Başkanı Sultan Yılmaz, bu başarıların çok kıymetli olduğunu ifade ederek, "Burada her biriniz kendi kategorilerinizde ayrı ayrı başarılara imza atmış bulunmaktasınız. Gösterdiğiniz bu çaba ve özveri elbette takdir edilmeye değer. MUTSO olarak desteklerimiz sizinleydi. Bundan sonra KAGİK olarak da her zaman yanınızda olacağız. Kazandığınız bu değeri, azminizi ve ışığınızı hiç kaybetmeyin. Sizi ve ağabeyimiz dediğiniz antrenörünüz Sayın Dr. Ejder Sözen'e tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

13-14 yaş sporcularına konulan 540 baraj puanı geçmeleri halinde bir üst kategori olan Yıldızlar Kategorisinde yarışma hakkı verilmesi nedeniyle sporculardan Tuğba Çaylı ve Emircan Haney bu yıl Yıldızlar Kategorisinde de yarışma hakkı elde ettiler. Ayrıca Türkiye Minikler Salon Okçuluk Şampiyonası'ndaki başarıları nedeniyle 4 küçük sporcu önümüzdeki sezondan itibaren Milli Takım'da oynama hakkı da elde etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yatağan Bencik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title