Haberler

Mutluluk Pozu Veren Vildan: O Fotoğrafları Ölüm Tehdidiyle Çektirdim

Güncelleme:

Niğde'de kaçırılan 14 yaşındaki Vildan D., kendini kaçıran gençle mutlu olduklarını gösteren fotoğraflar için "O fotoğrafları ölüm tehdidi sonucu çektim." dedi.

Niğde merkeze bağlı Fesleğen köyünde 25 yaşındaki Hasan B., tarafından silah zoruyla kaçırıldığı iddia edilen ve sosyal paylaşım sitesinde B. ile birlikte mutlu olduklarını gösteren fotoğraflar paylaşan 14 yaşındaki Vildan D., o fotoğrafları ölüm tehdidi sonucu çektirmek zorunda kaldığını iddia etti.

EKMEK ALMAYA GİDERKEN KAÇIRILDI

Yaz tatilini geçirmek için geldiği Fesleğen köyünde 25 Temmuz akşamı adı açıklanmayan kuzeniyle bakkala ekmek almaya giden Vildan D., iddiaya göre Hasan B. ve 2 kişi tarafından otomobile zorla bindirilip kaçırıldı.

ÖNCE SERBEST BIRAKILDILAR

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ve köylüler tarafından aranan Vildan D. ile Hasan B., dün akşam saatlerinde Hasan B.'nin Bor ilçesine bağlı Tepeköy'de bulunan kız kardeşinin evinde yatağın altında saklanırken buldu. Hasan B. ile kızın kaçırılmasına yardım eden Zekeriya D. ile Kadir S. ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Vildan'ı zorla kaçırmadıklarını evlilik amacıyla birlikte kaçtıklarını ileri süren Hasan B. ile 2 arkadaşı adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

"ANNEM VE BABAMI ÖLDÜRMEKLE TEHDİT EDİNCE ÇEKTİRDİM"

Sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edilen Vildan D. ise ifadesinde zorla kaçırıldığı, bir gün önce sosyal paylaşım sitesinden yayınlanan Hasan B. ile birlikte çekilmiş mutluluk fotoğraflarının da silah zoruyla çekildiğini ileri sürdü. Vildan D., "Zorla kaçırıldım, annem ve babamı öldürmekle tehdit edince o fotoğraflarını çektirdim. Şüphelilerden şikayetçiyim." dedi. Vildan D.'nin babası Mustafa D. ise kızını kaçıranlardan şikayetçi olduklarını, en ağır cezayı almaları için elinden geleni yapacağını söyledi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Bu arada Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı'nın adli kontrol kararına itirazını görüşen nöbetçi mahkeme Hasan B. ile Zekeriya D. hakkında tutuklama kararı verildi. 2 şüpheli yakalanıp cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Niğde 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title