Haberler

Mutluluk Mesafe Tanımadı

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) yeni dönemde 174 farklı branşta 27 bin 427 kursiyere ulaşarak meslek ve sanat eğitimindeki hedeflerinin birine daha ulaştı. KO-MEK meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atarak farklılığını ortaya koyan KO-MEK, şimdide yüzlerce kilometre ötedeki çocukların yüzünü güldürmeyi başardı.

YENİKENT'TEN KAHTA'YA UZANAN EL

Daha önceden KO-MEK bünyesinde kurs merkezi sorumluluğu yapan İngilizce öğretmeni Füsun Ünsal'ın aracılığıyla başlatılan kampanyada toplanan giyim, oyuncak, kırtasiye malzemelerinin olduğu koliler, Adıyaman Kahta'ya bağlı Damlacık İlköğretim Okulu'na gönderildi. Yenikent KO-MEK, personel ve kursiyerleriyle birlikte başlatılan kampanya sonrasında toplanan malzemelerin kış dolayısıyla kısa sürede ulaşması hem KO-MEK ailesinin hem de öğrencilerin içini ısıttı.

MİNİK YÜREKLERDEN KO-MEK'E TEŞEKKÜR

İhtiyaç sahibi 300 öğrenciye karne hediyesi olarak dağıtılan malzemeler minik yürekleri çok mutlu etti. Dağıtımdan sonra konuşan öğrenciler, Yenikent KO-MEK ailesine teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yenikent Kahta Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title