Haberler

Mutlu Sona Elnur Huseynov Ulaştı

Güncelleme:

Elnur Huseynov kimdir ? O Ses Türkiye finalinde izleyicilerden en çok oyu alan Elnur Huseynov O Ses Türkiye şampiyonu oldu.

Elnur Huseynov kimdir ? O Ses Türkiye yayınlanan final bölümüyle bu sezona noktayı koydu. Yarışmayı ise izleyicilerden en çok oyu alan ve Ebru Gündeş'in takımında yer alan Elnur Huseynov kazandı.

ZEO JAWEED İLK TURDA ELENDİ

Final gecesinde ilk iki şarkının ardından bir kişi yarışmaya veda etti. İlk üçe kalan ve birincilik için mücadele eden isimler Elnur Hüseynov , Emrah Güllü ve Kaya Aslantepe oldu. Zeo Jaweed ilk turda şarkıyı unutmanın talihsizliğini yaşadı ve elendi.

ACUN ILICALI : BENİM FAVORİM ELENDİ

İlk üçe kalamayan Zeo için Acun Ilıcalı "Açık söyliyeyim benim favorim sendin. Senin kazanmanıgönülden istedim. Ben rap seviyorum. Biz rap sevenler çoğunlukta değiliz. Son 4'e kaldın ki bu çok büyük başarı. İnan çok üzgünüm şu anda. Hadise ile birlikte elendik" dedi. Zeo ise 'Bir nesil raple büyüyecek' diyerek yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı Zeo Jaweed 'in elenmesine çok üzüldü ve 'Zeo eve gitme gece değerlendirme yaparız' diyerek teselli etti.

İKİNCİ TURDA EMRAH ELENDİ

İkinci tur elemelerinde ise Emrah elendi. O Ses Türkiye Finalinde ise iki isim baş başa kaldı. Elnur ve Kaya birinci olmak için kıyasıya bir yarış içine girdi.

ELNUR ŞAMPİYON OLDU

O Ses Türkiye'nin birincisi de SMS oylarıyla belirlendi. Rakibinden daha fazla SMS alan Elnur bu sezonun şampiyonu oldu. Elnur Huseynov, yarışmada Ebru Gündeş'in takımında yer alıyordu.

ELNUR HUSEYNOV KİMDİR?

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Elnur Hüseynov sesiyle jüriyi büyüledi. O Ses Türkiye'de jüriyi kendine hayran bıraktıran Elnur Huseynov'ın performansı herkesin takdirini almayı başardı. Şarkılar sonrasında Jüriden Özkan yarışmacıyı ayakta alkışladı. Elnur Huseynov karar anında Ebru Gündeş'i seçmişti.

Elnur Hüseynov'un, ülkesi Azerbaycan'da da oldukça ünlü olduğu biliniyor. Azerbaycan'da katıldığı 2 yarışmada da birinciliği olan Hüseynov, Ebru Gündeş'in takımında olmayı seçti. Oldukça iddalı bir yarışmacı olan Elnur Hüseynov 1992'de müzik eğitimi almaya başlamış.

27 yaşındaki Hüseynov 1992′de konservatuara girerek piyano eğitimi almaya başladı. 1999′da Bakü'ye taşındıktan sonra, tıp okumaya başlayan Elnur, bir yıl sonra tekrar müzik eğitimine döndü.

Şu anda eğitimine hala devam ediyor. Bu süre içinde Azerbaycan Devlet Opera ve Bale Salonunda çalıştı. 2001 yılında Şarkını Söyle yarışmasında birincilik ödülü aldı ve 2004 yılında imaj ve stil üzerine eğitim almaya başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Acun Ilıcalı Ebru Gündeş Azerbaycan Türkiye Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

seidemobilWeb@haberler.com:

Izlemezsen izleme,senin kibi sesden anlamayanin izlemeyi zaten önemlI deyil.neyin savaşi bu Sen hic bir not bilirmisinmüzikden anlarmisinYok qaliba,git Elnuru dinlede kulaklarin ses işitsin.

3
0
yanıtYanıtla
Neco NecoMobil-IOS:

Ben bu proğramı birdaha izlemem

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title