Haberler

Mutlu Kaya'ya İbrahim Tatlıses Yardım Etmiş

Güncelleme:

Kaya, bir süre önce Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğramıştı. Mutlu Kaya'ya en büyük desteğin ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'ten geldiği ortaya çıktı.

'Sesi Çok Güzel' yarışmasıyla bir anda ün kazanan Mutlu Kaya, bir süre önce Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğramıştı.

"ONDAN NEFRET EDİYORUM" DEMİŞTİ

38 gün komada kaldıktan sonra uyanan Kaya, Sibel Can'a sitem etti: Ondan nefret ediyorum... Sibel Can'a karşı bu hisleri taşıyan Mutlu Kaya'ya en büyük desteğin ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'ten geldiği ortaya çıktı.

MUTLU KAYA'YI ZİYARET ETMİŞTİ

Tatlıses, bir süre önce fizik tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) Mutlu Kaya ile görüşmüştü. Kaya'nın elini öpen Tatlıses, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa, "İkisi de kalleşliğe uğramış birbirinden değerli 2 insan. Birinin adı Mutlu, birinin adı İbrahim, ikisi de çok mutlu. Merak ediyorum şeytana uyup bunu yapanlar mutlu mu? Sen hoş geldin, sana Allah'tan sağlık dilerim!" notunu paylaşmıştı.

5 BİN TL YARDIM

Mutlu'nun masum olduğunu belirten İbo'nun, nakit 5 bin TL yardımda bulunduğu, oğlu İDO'nun annesi Derya Tuna'nın da Mutlu'ya giysi yardımı yaptığı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Mutlu Kaya Diyarbakır Sibel Can Magazin Haberler

500

Yorumlar (156)

mete:

tipik kürt zihniyeti 99 gün taşı bir gün indir düşmanın olur

37
52
yanıtYanıtla
VAN VAN:

METE ANLAŞINLAN SEN İNSAN DEĞİLSİN BEN KÜRDÜM,

yanıt0
yanıt4
TC:

YETER ARTIK ŞU OROS. . BUNUN HABERLERİNİ GÖRMEK İSTEMİYORUM. BU HASTA FELAN DEĞİL BUNUN TEK DERDİ GÜNDEMDE OLMAK MAGAZIN OLMAK. Bİ KERE HABERLERE ÇIKTIN SONRA YARDIM ETTİ DEVLET SENİ GATAYA GETİRDİ TEDAVİ EDİYO SEN HALA KONUŞUYORSUN. SUS BE KADIN

33
25
yanıtYanıtla
Ağrılı:

TC Insan Lara küfür etme

yanıt2
yanıt1
tracers:

bu uğursuzdan da fenalık geldi artık !

33
15
yanıtYanıtla
Kargınlı:

İbo bu kızın tadına bakar sonrada meşhur eder. Adam daha doymadı ya la

14
31
yanıtYanıtla
heya:

emin konuşuyorsun...hayırdır ailenden birinin başınamı geldi...?

yanıt10
yanıt2
Merve:

Tebiyesiz adam

yanıt5
yanıt2
AVCI:

kardeşim tamam geçmiş olsun Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin ail şifalar diliyorum da artık yeter bu kadar her Allahın günü aynı şey, bu memlekette başka haber mi yok ya

43
1
yanıtYanıtla
ELF:

ARKADASLAR soyle bir kalkin namaz kilin allahin yolunu takip edin para para para diye deyip durmayin dua edin dogru durust olun rizkinizi allahtan isteyin kicinizi kaldirin gidin calisin gelin evde kitir kitir yiyin gezin dolasin bu dusunce sizi hasta eder kendinize ceki duzen verin varsayalim ben bir gun sibelle tanistim bir kadin olarak beraber kafe icmeye gittik o mu odesin derim hayir yemin ederim almam ac kalirim daha iyi ki bende ac kalmam

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 156 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title