Haberler

Mutlu Kaya'nın Vurulmasıyla İlgili Gözaltına Alınan 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde Mutlu Kaya’ya yönelik silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde Mutlu Kaya'ya yönelik silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Mutlu Kaya'yı vurduğu ileri sürülen Veysel C. ile birlikte toplam 3 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından Ergani Adliye Sarayı'na getirildi. Zırhlı polis aracı ile Ergani Adliye Sarayı'na getirilen zanlılar için geniş güvenlik önlemleri alındı. Zanlıların adliyeye çıkarılışı esnasında polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Ergani Adliye Sarayı'na çıkarılan zanlıların savcılıkta ifadelerinin alındığı belirtildi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Sesi çok güzel' yarışmasına katılan ve Sibel Can'ın 'Veliahtım' dediği Mutlu Kaya, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından evinde silahlı saldırıya uğramıştı. Hane halkının haber vermesiyle olay yerine polis ve 112 acil servis ekipleri sevk edilmiş ve Mutlu Kaya Ergani'de yapılan ilk müdahalesinin ardından Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Kaya'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, Sibel Can, bir okulun kantininde çalışan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'yı kendi elleri ile almak için Diyarbakır'a gelmiş ve çalıştığı okul kantininde ziyaret etmişti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Mutlu Kaya Sibel Can Ergani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title