Haberler

Mutlu Kaya, İzzet Yıldızhan'a Yoğun Bakımda Tepki Verdi

Güncelleme:

Silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan ve hastanede yaşam mücadelesi veren Mutlu Kaya, kendisini ziyarete giden İzzet Yıldızhan'a yoğun bakımda tepki verdi.

Silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan ve hastanede yaşam mücadelesi veren Mutlu Kaya'yı sanatçı İzzet Yıldızhan yoğun bakımda ziyaret etti. Kaya'nın elini tutarak kendisi ile konuştuğunu anlatan Yıldızhan, "Ödemi inmişti. Yüzü şiş değildi. Kendisi ile konuştum ve gözlerini inanılmaz derecede açıp kapatarak tepki verdi." dedi.

İZZET YILDIZHAN 'GEÇMİŞ OLSUN'A GELDİ

"Sesi Çok Güzel" isimli yarışmada hem sesi hem de güzelliği ile göz dolduran Mutlu Kaya'nın Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisine devam ediliyor. Yoğun bakım ünitesindeki beşinci gününde doktorları tarafından uyandırılma sürecine giren Kaya'yı, ailesi ve yakınları da hastane bahçesinde bir an olsun yalnız bırakmazken, sanatçı İzzet Yıldızhan da hastaneye gelerek hem acılı aileye geçmiş olsun dileklerini iletti hem de Kaya'yı yoğun bakım ünitesinde ziyaret etti.

"ANLAYIN BİR ANAYIM"

Yıldızhan, yoğun bakıma girmeden önce anne Hanım Kaya ve baba Mehmet Kaya ile görüşerek acil şifalar diledi. Yakınlarının desteği ile ayakta durabilen anne Hanım Kaya, herkesten kızı için dua beklediğini söyleyerek, "Gözünü açmasını bekliyoruz. Ama uzaktan gördüm. Mikrop kapmasın diye onun sağlığı için. Herkesten dua bekliyorum. Tek istediğim kızımın sağlığına kavuşması. Benim tek istediğim kızımın gözünü açmasıdır. Onun mutluluğu benim için her şeye bedeldir. Kızımı koklamam her şeye bedeldir. Yeniden doğma. Anlayın yani bir anayım." dedi.
İZZET YILDIZHAN'A TEPKİ VERMİŞ

Sanatçı İzzet Yıldızhan, genç kızı yoğun bakımda ziyaret ettikten sonra baba Mehmet Kaya ve Doktor Abdurrahman Yakut ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Ziyaret esnasında yaşadıklarını ve izlenimlerini aktaran Yıldızhan, "Uyandırma süreci bu sabah başlamış. Ben elini tuttum ve kendi ismimi söyleyerek, 'Ben İzzet Yıldızhan. Mutlu'cum seni ziyarete geldim' dedim ve gözlerini inanılmaz derecede açıp kapamaya başladı. Ben de şaşırdım. İlk kez bu kadar yoğun bir tepki veriyormuş öğrendim. Sonra kendisine dedim ki yine, 'Sen iyileş seninle birlikte televizyon programı yapacağız inşallah.' dedim. Sabah uyandırılma süreci başladığından bu yana ilk kez bu kadar yoğun bir tepki veriyormuş. Ben iyi gördüm inşallah. Yüzü gözü şiş değildi. Ödemi de inmiş. Televizyonda da gördüm kızımızın yüzü gözü şiş değildi. Buradan da güzel cümleler aktarmak istiyorum. Kızımız inşallah kalkacak. 'Seninle beraber televizyon programı yapacağım.' dedim. 'Seninle birlikte şarkı söyleyeceğiz.' dedim. Ben bunları söylerken o da inanılmaz derecede eli elimdeydi ve tepki verdi. Ödem de oluşmamış. Her şey iyi olacak inşallah." dedi."ÖZGECAN OLAYI İLE EŞDEĞERDİR"

Yıldızhan, ardından yaşanan olayın toplumun her kesiminden herkes tarafından şiddetle karşı çıkması gerektiğini açıklayarak konuşmasını geçtiğimiz aylarda vahşice öldürülen Özgecan Aslan katliamı üzerinden sürdürdü:

"Vahşice yapılan iş, kamuoyu oluşturulmasıdır ve bu ülkenin insanları olarak insanların insanca yaşaması gerektiğini, bu vahşetin, bu katliamın sadece Mutlu için değil, Mutlu ve Mutlu gibi nice insanlara yapılmaması için kamuoyunun oluşturulması gerektiğini istiyoruz. Şiddet hiçbir yönden savunulamaz. Hiçbir canlıya, gerek insan, gerek ise hayvan. Dünyada şiddete sert bir şekilde karşı gelmeliyiz. Özgecan kızımız nasıl katledildiyse, Türkiye nasıl tepki gösterip sokaklara döküldüyse, ciddi bir şekilde şiddete karşı geldiğimizi ifade ettiysek de bu tür olayların herhangi bir yönde eyleminde bile hepimizin karşı gelmesi lazım. Bugün Mutlu kızımıza da bu yapılan eylemin eşdeğer olduğunu varsayıyorum. Fark etmiyor yani. Bu kızın hayatı ile oynamak onun için duyarlı olmamız gereken bir konudur. Buna şiddetle toplum olarak karşı gelmeliyiz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzzet Yıldızhan Mehmet Kaya Diyarbakır Mutlu Kaya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

..mobilWeb@haberler.com:

Herseyi abartiyolar noldu dünyadaki ilk vurulan insanmi öbürlerinin cani yokmu

11
36
yanıtYanıtla
hgsmobilWeb@haberler.com:

Yine mi mutsuz mutlu

6
23
yanıtYanıtla
ankaragücüMobil-ANDROID:

kürd un kafasindan vur bisey olmaz ayagindan vur 2 saat zor yasar

5
24
yanıtYanıtla
sbbmobilWeb@haberler.com:

Ne büyüttünüz ya memlekette günde 12 bin kişi ölüyor 15 bin doğuyor sırf bizi aptal yerine koyuyorsunuz. Ölürse ölsün bizene.

4
18
yanıtYanıtla
kalyoncu..mobilWeb@haberler.com:

İzzet yıldızhan ne kadar güzeldir Allahım Allahım pis otelci...

14
3
yanıtYanıtla
izet:

Izet e tebki ? nasil yani izet hala sarkicinmi sayiyor kendisini?

10
1
yanıtYanıtla
selo canmobilWeb@haberler.com:

Alah yardimcilari olsun kizimiza gecmis olsun dua miz onunla

10
0
yanıtYanıtla
u mustafaMobil-ANDROID:

idam gelmediği sürece bu olaylar bitmez.

7
3
yanıtYanıtla
Mustafa kemal Çetin:

Umarız, bu genç ve güzel kızımız tez zamanda sağlığına kavuşur, yine o güzel sesinden güzel şarkılar, türküler dinleriz.

9
0
yanıtYanıtla
AhmetMobil-IOS:

Allah şifa versin

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title