Haberler

Mutlu Kaya İçin Destek Kampanyası

Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya’nın hayranları, sosyal medya üzerinden destek kampanyası başlattı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın hayranları, sosyal medya üzerinden destek kampanyası başlattı.

Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan "Sesi Çok Güzel" adlı yarışmaya katılarak sesini duyuran, Ergani ilçesindeki evinde 4 gün önce başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürerken, hayranları Kaya'yı yalnız bırakmıyor. Kaya'nın web sayfasına girerek, dua içerikli yorumlar yapan hayranları, destek kampanyası da başlattı. #MutluKayaSonOlsun ve #KadınaŞiddeteHayır hashtagleri ile sosyal medyada başlatılan kampanyaya, kısa süre içerisinde çok sayıda kişi destek verdi. Destek mesajlarından bazıları şöyle:

"Neresinden vurulmuş derlerse, hayallerinden dersiniz. Dayan Galatasaraylı Mutlu Kaya kardeşim. Daha şampiyonluğu göreceksin dualarımız seninle. Yatacak bir evi yokken, Kazandığı üniversiteyi maddi imkansızlıklar nedeni ile okuyamazken ortalıkta yoktunuz da televizyona çıkınca mı namusunuz oldu? Keşke kaderin, gözlerin kadar güzel olabilseydi. Belki o zaman adın gibi Mutlu olurdun. Kalk ayağa her zamanki gibi dik dur, gülümse. Sana kıyanları sevindirme. Dualarımız seninle. Mutlu Kaya muhteşem bir ses Allah acil şifalar versin. Dualarım seninle." - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazi Yaşargil Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title