Haberler

Mutlu Kaya, Gece Gelen Telefon ile GATA'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya, Diyarbakır'da 51 gün süren tedavisinin ardından bu sabah ambulans uçak ile GATA'ya sevk edildi.

KATILDIĞI bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ndeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya, Diyarbakır'da 51 gün süren tedavisinin ardından BU sabah ambulans uçak ile GATA'ya sevk edildi.

katıldığı ses yarışması ile tanınan ve Sibel Can'ın, "Kızım" dediği Mutlu Kaya, 18 Mayıs'ta Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanınca 51 gün önce kaldırıldığı Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördü. Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) Fizik tedavi ve rehabilitasyon için götürülmesi istenen Kaya'nın yakınlarına dün gece Ankara'dan telefon geldi. Bunun ardından Mutlu Kaya, sabah saatlerinde hastaneden ambulans ile alınarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki helikopter pistine getirildi. Buradan 112'ye ait helikopter ile Kayseri'ye götürülen Mutlu Kaya'nın oradan da ambulans uçak ile Ankara'ya götürüleceği ifade edildi.

Mutla Kaya'nın, GATA'ya sevki sırasında oldukça mutlu olduğu ve yakınlarına el salladığı, ailesinin de ayrı bir uçak ile GATA'ya gitmek için Ankara'ya hareket ettiği belirtildi. Mutla Kaya'nın ablası Sevil Denizhan, kardeşinin Diyarbakır'da süren tedavisinin ardından fizik tedavi ve rehebilitasyon için GATA'ya gitmesi gerektiğini belirterek, şöyle dedi:

"Uzun süredir GATA'dan haber bekliyorduk. Dün gece GATA'dan bir komutan bizi arayarak her şeyin hazır olduğunu ve Mutlu'yu getirileceğini söyledi. Sabah erkenden önce ambulans ile helikopter pistine götürdük sonra helikopter ile gönderdik. İnşallah GATA'daki tedavi ile kız kardeşim yeniden eski günlerine döner."

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NUN EŞİ DE ZİYARET ETMİŞTİ

Mutlu Kaya, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili Kaya'nın eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı. Kaya'yı tedavi gördüğü hastanede Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, sanatçı Sibel Can'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi tarafından ziyaret edilmişti. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title