Haberler

Yoğun Bakımdaki Mutlu Kaya Uyandı

Güncelleme:

Katıldığı ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya bugün uyandı.

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren 19 yaşındaki Mutlu Kaya, bugün uyandı.

YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Özel bir televizyon kanalında ses yarışmasına katıldıktan sonra Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde 18 Mayıs günü uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın tedavisine Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam ediliyor.

ABLASININ KONUŞMALARINA TEPKİ VERDİ, AĞLADI

12 gündür hastanede tedavi gören ve 22 Mayıs'tan itibaren sedadif ilaçları kesilerek uyandırma süreci başlatılan Mutlu Kaya, bugün ilk kez uyandı. Başında bulunan ablası Songül Kaya'nın konuşmalarına tepki veren genç kız, gözlerini açtı. Ablasının konuşmalarını gözlerini açıp kapayarak tepki verdiği belirtilen Kaya'nın bir ara da ağladığı öğrenildi.

KAYA'NIN BABASI: 60 YAŞINDAYIM YENİDEN DOĞDUM

Kaya'nın babası Mehmet Kaya haberi Ergani'de aldığını çok mutlu olduğunu belirterek, "Haberi bana yeğenim verdi. Kızım gözlerini açmış konuşmalara tepki vermiş. Ablasının konuşmasına gözlerini açıp kapatarak tepki vermiş. Daha sonra ağlamış. Çok mutluyum ben 60 yaşındayım yeniden doğdum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Songül Kaya Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (41)

ne kadar önemli bir habermis:

askerlerimiz sehit olur, , hemen unutulur, , bu kadin sarki söyledi diye, , ne kadar deger kazandi, , olayi bu kadar abartmanin bir anlami varmi sizce, , ülkemiz nelerle vakit geciriyor, , sanki yapilacak baska isimiz yok, ,

29
20
yanıtYanıtla
selo canmobilWeb@haberler.com:

alah dualarim imizi kabul eti kardesimizi bize bagisladi

30
0
yanıtYanıtla
suna:

uyansa bile maalesef eskisi gibi hersey olmayacak Allah sabir versin yazik oldu sana güzel kiz sana bunu yapanlari cok agir ceza verilmeli genc yasinda hayatini gelecegini kararttilar kiskandilar senin güzel sesini ve güzelligini vatanimizda güzel bir kadin olmak cok zor.

23
4
yanıtYanıtla
kurdoglu muslihiddinmobilWeb@haberler.com:

Guzel kiz uzerimize gunes gibi dogdun bahtin acik olsun kir cicegi

21
3
yanıtYanıtla
OHHH BEEE:

Günlerden sonra ilk kez güzel bir haberle güne başladım. Çok dua etmiştim. İnşallah bir an önce ayağı kalkıp insanların arasına karışır. Rabbime şükürler olsun.

21
2
yanıtYanıtla
boz kurtMobil-ANDROID:

mutlu kaya kardeşin tüm kalbimle yanındayım uyanmana sevindim inşallah en yakın zamanda sağlıklı ve ayakta görürüz ve inşallah albümlerinde bekliyoruz sana kalkan eller kırılsın inan olayı duyduğumda kendi kardeşimin başına gelmiş gibi üzüldüm allah yar va yardımçın olsun

18
3
yanıtYanıtla
türkoglan:

ALLAH AILESINE BAGISLASIN GÜZEL BIR KIZ YAZIK OLMUS

13
3
yanıtYanıtla
Gelsenkirchen Mobil-IOS:

Bu kadar abartmanın magazinleştirmenin bi anlamı yok Allah şifalar versin nice böyle durumda olanlar var onlarıda bi zahmet hatırlayıp dua edelim Rabbim bütün hastalara şifa versin onların Acısını azaltsın inşallah

12
2
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

hiç de güzel bir haber değil . Ölüm haberini bekliyorduk

1
13
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

YasaSa bile yazik omru felcli gececek. Tabi onada yasamak denirse. Yani yemegini bile birisi yedirecek.

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title