Haberler

Mutlu Kaya, Aylar Sonra Evine Döndü

Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan, Diyarbakır Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya, GATA'daki tedavisinin ardından Diyarbakır'a döndü.

Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan, Diyarbakır Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya, GATA'daki tedavisinin ardından Diyarbakır'a döndü.

Evinde görüntülenen Kaya, sağlığına kavuşup konser vereceği günü bekliyor. Tekerlekli sandalye aracılığıyla ve ailesinin desteğiyle evde dolaşan Kaya, zaman zaman ayağa kalkarak yavaş adımlarla yürümeye çalışıyor. Konuşmakta güçlük çektiği için mikrofona konuşmak istemeyen Kaya, AA muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Hayati tehlikeyi Allah'ın izni ve sevenlerinin duasıyla atlattığını belirten Kaya, tamamen iyileştiğinde ilk "Bahçada yeşil çınar" şarkısını seslendireceğini söyledi.

İyileşince büyük bir konser vereceğini ifade eden Kaya, "Bütün Türkiye iyi olduğumu görecek. Sevenlerimle mutlu güzel günlerim olacak. Uzun bir aradan sonra ailemle evimde olmaktan çok mutluyum. İyileşince ilkin 'Bahçada yeşil çınar' türküsünü okuyacağım" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun hastanede kendisini ziyaret ettiğini, bu ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini aktaran Kaya, "Ona söz verdim. İyileşince yürüyerek onu ziyarete gideceğim" ifadesini kullandı.

"Devlet bize yardım etti"

Anne Hanım Kaya, kızının sağlığına kavuşması için emek harcayan herkese teşekkür ederken, şöyle dedi:

"Devlet bize yardım etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Ergani Kaymakamı ve GATA'nın paşası... Onlar bize yardım ettiler. Bizi çok iyi karşıladılar. Kızımın tedavi süreci çok iyi geçti. Ben onlara teşekkür etmek istiyorum. Herkesten Allah razı olsun."

Anne Kaya, Sare Davutoğlu'nun, kızının sağlık durumuyla yakından ilgilendiğini ve hastanede kendilerini ziyaret ettiğini vurguladı.

Hastanedeki tedaviye ara verildiği için eve döndüklerini, 3 ay sonra tekrar GATA'ya gideceklerini dile getiren Kaya, bu süreçte kızının sağlığıyla ilgilenebilecek fizyoterapi uzmanına ihtiyaç duyduklarını, bu konuda yetkililerden destek beklediklerini anlattı.

"İnşallah GATA'da bize bir konser verir ve öyle taburcu oluruz"

Baba Mehmet Kaya, Diyarbakır'daki tedavinin yanı sıra GATA'daki tedavinin de olumlu sonuç verdiğini bildirdi.

Baba Kaya, şunları söyledi:

"Mutlu'nun tedaviye mükemmel bir tepkisi oldu. Oradaki doktorlar Mutlu'nun tedavilere beklentilerin üzerinde cevap verdiğini belirttiler. Allah hepsinden razı olsun. Ses tellerine baktılar, 'mükemmel, hiç zarar görmemiş' dediler. Yavaş yavaş o açıdan da toparlanır. İnşallah GATA'da bize bir konser verir ve öyle taburcu oluruz."

Emeği geçenlere teşekkür

Baba Kaya, zor günlerinde kendilerine ve kızlarının sağlığına kavuşması için destek sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu başta olmak üzere herkese teşekkür etti.

Kaya, şunları kaydetti:

"Sadece devletin desteğini gördük. Allah razı olsun, Allah başımızdan eksik etmesin. Bütün Türkiye, Kürt'ü, Türk'ü, Laz'ı, Çerkez'i bu coğrafyada yaşayan herkesin dualarıyla kızımın durumu iyi oldu. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Mutlu Kaya, 18 Mayıs'ta evinde tabancayla vurulmuş, polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli Veysel E. tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Sare Davutoğlu Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title