Haberler

Mutlu Demir: Forma Giyebilmek İçin Mücadeleye Hazırım

Güncelleme:

Galatasaray Basketbol Takımı'nın yeni transferi Mutlu Demir, birçok kulvarda başarı hedefleyen takımın parçası olmaktan memnun olduğunu söyledi.

MEHMET FATİH DUMAN - Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi Mutlu Demir, takımda süre alabilmek için en iyi şekilde mücadele edeceğini söylerken, başantrenör Ergin Ataman'la çalışacak olmaktan da heyecan duyduğunu kaydetti.

Mutlu Demir,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beko Basketbol Ligi'nde geride kalan sezonun şampiyonu olan ve yeni sezonda birçok kulvarda başarı hedefleyen Galatasaray Liv Hospital takımının parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu formayı giyecek olmaktan dolayı büyük heyecan yaşıyorum. Ligin son şampiyonu olan takımdayım. Yeni sezon için de yine büyük hedefler var. Forma giyebilmek için, süre alabilmek için ben de elimden gelen mücadeleyi vereceğim" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın Beko Basketbol Ligi'nde yine şampiyon olmak istediğini, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası'nı kazanmayı, THY Avrupa Ligi'nde de başarılı sonuçlar elde etmeyi hedeflediğini aktaran 26 yaşında ve 2,10 metre boyundaki Mutlu, "Tüm kulvarlarda oldukça iddialı bir takımız. THY Avrupa Ligi'nde de hedefimiz ilk önce Top 16 turuna  kalabilmek olacaktır. Sonrasında da adım adım Dörtlü Final'e kadar gidilmeye çalışılacaktır" ifadelerini kullandı.

"Ergin Ataman için çok fazla söze gerek yok"

Mutlu Demir, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'a duyduğu saygıyı dile getirerek, çok önemli bir hocayla çalışacağını belirtti.

"Bence Türk basketbolunda tarih yazan bir hocayla çalışacağım. Ergin Ataman'la çalışmak her oyuncuya nasip olmaz" ifadelerini kullanan Mutlu, şunları kaydetti:

"Onun için çok fazla söze gerek yok. Türkiye'nin en önemi koçlarından biriyle çalışacağım için mutluyum. Ondan formayı alabilmek için elimden geleni yapacağım. Takıma katkı verebilmek için çabalayacağım ve forma verip vermemek de hocanın takdirine kalmış bir şeydir. Ben, verilecek fırsatları en iyi şekilde kullanmaya çalışacağım."

Türkiye'deki basketbol kariyerine 2005-2006 sezonunda Efes Pilsen forması giyerek başlayan ve ardından Beykoz, Banvit, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, OYAK Renault, Medical Park Trabzonspor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi takımlarında ter döken Mutlu Demir, kendisini takım içi rekabete hazır hissettiğini de aktararak, "İki aydır özel antrenörle çalışıyorum ve kendimi takım içinde rekabete hazır hissediyorum. Benim için geçmiş sezonlara oranla daha stresli bir dönem olacak. Çünkü kupalar kazanmayı hedefeyen bir takımın kadrosunda bulunacağım ve takım içi rekabet de yine aynı ölçüde yüksek olacaktır" şeklinde görüş belirtti. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title