Haberler

"Mutlu Aile" Projesine İgm'den Destek

Bursa İl Genel Meclisi, Beyazay Derneği tarafından yürütülen "Mutlu Aile" projesine 25 bin TL destek verdi.
Türkiye Beyazay Derneği'nin Bursa Valiliği İl Özel İdaresi, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve İl...

Bursa İl Genel Meclisi, Beyazay Derneği tarafından yürütülen "Mutlu Aile" projesine 25 bin TL destek verdi.

Türkiye Beyazay Derneği'nin Bursa Valiliği İl Özel İdaresi, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce ortaklaşa yürüttüğü yaklaşık 150 bin TL bütçeli "Mutlu Aile" projesi, Dernek Başkanı Zafer Hıdıroğlu tarafından İGM üyelerine anlatıldı.

Türkiye Beyazay Derneği Başkanı ve 22. dönem AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, Beyazay'ın toplam 65 şubesi olan uluslararası ve kamu yararına bir dernek, olduğunu söyledi. Hıdıroğlu, "Kuruluşumuzdan bugüne kadar bir çok projeyi hayata geçirdik. Bunlardan bir tanesi de Bursa İl Genel Meclisi'nin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz 'Mutlu Aile' projesidir. İl Özel İdaresi'nden verilen yaklaşık 25 bin TL ile 700 engelli ve ailesi, bir ay boyunca Gemlik Kumla Karacaali tesislerinde kamp yapma imkanı buldu. Engelli ailelerinin bir çok meselesi var. Tatil onların da hakkı" dedi .

Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı ise, "Engelliler konusunda devletimiz ve sivil toplum örgütlerimiz geçmişe göre artık daha hassas. Evvela bu ailelere moral desteği vermemiz gerekiyor, çünkü engelli çocuğa sahip anne ve babaların psikolojilerinin çok iyi olması gerekiyor. Bu konuda mutlaka kamuoyu oluşturmamız gerekiyor" diye konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik de, engellilere destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Zafer Hıdıroğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title