Haberler

Mutki'de Eğitim Başarısı

Mutki İlçe Milli Eğitim Müdürü Ecvet Leventoğlu, ilçe ve bağlı köylerinde çok çalışkan ve başarılı öğrencilerin olduğunu söyledi.

Mutki İlçe Milli Eğitim Müdürü Ecvet Leventoğlu, ilçe ve bağlı köylerinde çok çalışkan ve başarılı öğrencilerin olduğunu söyledi.

Leventoğlu, ilçede eğitimde zor şartlarda büyük işler başarıldığını kaydetti.

İlçede çok zeki çocukların olduğunu, yatılı okullara başlarken Türkçe dahi konuşmayı bilmeyen çocukların, 4 yıllık eğitim sürecinden sonra fen liselerini kazanacak düzeye geldiğini belirten Leventoğlu, şöyle konuştu:

"İlçede çok zeki çocuklarımız var. Okula başlayan çocuklarımıza, her branşta öğretmenlerle etüt destekli programlar yapıyoruz. Özellikle öğrencilerimizin eğitim kalitesini artırmak için öğrencileri öğretmenlere zimmetliyoruz. Öğretmen, zimmetine aldığı öğrencinin eğitim kalitesinden sorumludur. Onun eğitim kalitesini artırmak adına TEOG sınavları başta olmak üzere diğer sınavlarda başarılı olmaları için çaba sarf ediyor."

Olumsuz coğrafi koşullar ve sert kış şartlarına rağmen taşımalı eğitimde sıkıntı yaşamadıklarını, kız çocuklarının okula kazandırmak için aileleriyle sağlıklı iletişim kurulduğunu vurgulayan Leventoğlu, eğitim kalitesi ve okuma yazma oranının her geçen gün arttığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Mutki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title