Haberler

Mutki 1941 Plaj Futbol Takımı'ndan Teşekkür Ziyareti

Mutki 1941 Plaj Futbol Takım Kaptanı Güven Orak, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay ve başkan yardımcısı Kadir Köstekçi'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mutki 1941 Plaj Futbol Takım Kaptanı Güven Orak, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay ve başkan yardımcısı Kadir Köstekçi'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mutki 1941 Plaj Futbol Takımı, Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonasında centilmen takım seçildi.

Orak, yaptığı açıklamada, Alanya'da düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılmak için Tanglay ve Köstekçi'nin takıma maddi destek sağladığını söyledi.

Plaj Futbolu Adilcevaz etabında birinci olduklarını ve Alanya'da düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını ifade eden Orak, şöyle konuştu:

"Şampiyonaya gidebilmek için hangi kapıyı çaldıysak gerekli desteği alamadık. Ama AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay ve İl Başkan Yardımcısı Kadir Köstekçi bize maddi destek sağladı. Desteklerinden dolayı ilimizi temsil edebilme fırsatını bulduk. Kentti en güzel şekilde temsil ettik. Bütün imkansızlıklara rağmen çeyrek finale kadar yükseldik. Ayrıca centilmen takım seçildik."

Tanglay, "Takım centilmen tavrıyla Bitlis'i en iyi şekilde temsil etti. Takıma başarıların devamını diliyorum. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız." dedi.

Kaptan Orak, başkan Tanglay'a 13 numaralı Nesrullah Tanglay adına bastırılmış formayı hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Antalya Alanya Mutki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title