Haberler

Mutfak Ocağından Çıkan Yangın 3 Eve Sıçradı

Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Gevrekli kasabasında bir evin mutfak ocağından çıkan yangın, bitişiğinde bulunan iki eve sıçrayarak zarar verdi.

Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Gevrekli kasabasında bir evin mutfak ocağından çıkan yangın, bitişiğinde bulunan iki eve sıçrayarak zarar verdi.

Edinilen bilgiye göre, yangın saat 10.30 sıralarında Ahmet Atıcı'ya ait evin mutfağında çıktı. Alevlerin bir anda evin bitişiğinde bulunan iki eve sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle, olay yerine Gevrekli, Akçalar kasabaları ve Seydişehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle panik yaşanırken, vatandaşlar itfaiye gelene kadar alevlere müdahale etmek için uğraştı. İtfaiyenin gelmesiyle yangına müdahale edildi. Sokakların dar olması nedeniyle güçlükle çalışmalarını yürüten itfaiye, yangını yaklaşık 2,5 saat süren çalışma sonrası kontrol altına alabildi. Söndürme çalışmalarına Seydişehir itfaiyesinden 2 arasöz, iki su tankı, Gevrekli kasabasından iki arasöz, Çavuş kasabasında da bir arasözle müdahale edildi.

Komşusunun evinde çıkan yangında kendi evi de yanan 70 yaşındaki Fatma Demirel (70), komşusunun bacasını temizlemesi konusunda birkaç kez uyardığını ifade ederek, "Daha önceleri de çıktı bu yangın. Bu yangının çıkacağı belliydi. Kaç sefer uyardım bacanıza bakın diye. Şimdi ben ne yapayım benim suçum ne?" diyerek feryat etti. Yaşlı kadın komşuları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seydişehir Gevrekli Akçalar Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title